Mögöttem a fény

Azt hiszem azzal kezdeném, hogy nem ismertem a Látszóteret ezelőtt. Akartam készíteni egy új profilképet a social media profiljaimhoz és ehhez gondoltam keresek ötletet, tippeket stb. Így jött velem szembe a Tér. Nézegettem az oldalt és elgondolkodtatott, hogy milyen önportrét is "érdemes" készíteni. Nyilván az első kérdés az, hogy mit akarok mondani a képemmel. Őszintén szólva először valami "trendi", elegáns,városi önportrét akartam készíteni amit az ember esetleg büszkén rak ki a face-re meg instára. Nem feltétlen gondolkodtam olyan önportré készítésében ami inkább őszinte mint "fancy", hisz a social media felületekre akartam új profilképet. Viszont egyre jobban megrémít a social media hatása, az amikor már azt látni, hogy rengeteg fiatal mindennapos kommunikációját, életét alakítja át egy abszolút teátrális personal brand-é. Ami mögött sokszor komoly munka van, viszont ez a munka felemészti az embert és az őszinteséget. Így kedvet kaptam szar önportrét készíteni. Technika: Nikon D3100, Sigma 70-300mm

Hozzászólások

jaj most nem voltam fent az oldalon sajna :/, de kíváncsian visszahallgatom majd a műsort hogy mihez illet az én selfportrém :D

Kedves Gábor! megtetszett a portréd és úgy gondoltam nagyon is illik a hétfői rádióműsoromhoz (2019.11.11 20:00). Kérlek, ha időd engedi nézz majd be a csetre a műsor ideje alatt.
Üdv
Imre

jaaaaaaa, (vagy jó 10 perc volt amire rájöttem hogy a smileyra gondolsz :D)
kerestem a képemen a "sárga izét" :D
köszönöm az infót :)

ilyet lehet, hogy :) vagy :-)
csak azt az izét nem, ami sárga és nem karakterekből áll.

Gábor, köszönöm szépen. Nos bosszantó, hogy ezt írod (nevetős fejet írnék most ide ha lehetne) mert pont ezen filóztam legalább vagy fél órát szerintem... és volt egy olyan érzésem, hogy úgy lenne jó ahogy van, viszont felmerült bennem egy olyan szándék is hogy ne legyen olyan sok háttér feleslegesen hogy ne vesszen el az ember tekintete a lényegről (ja, rólam) (amúgy nem szeretem ha néznek)

Üdv itt a téren.
Nem mondanám, hogy szar, sőt. Ha bele akarnék kötni, max abba, hogy a vágás csuklóban kicsit szoros. Lent még hagytam volna belőle egy kicsit, Meg esetleg fent is.

Új hozzászólás