Muszáj

A lecke miatt leülnöm és magamról képet készíteni már hetek óta nem megy. Nem tudom rávenni magam. Valahogy sokkal több, érdekesebb fotózni való téma van, egyedül kevés vagyok a képen magamnak, Szerencsére itt a tükröződések segítettek. Nem leckének szántam a képet, de elég szabálykövető ember vagyok, így mielőtt a többi témához hozzákezdenék, ehhez a leckéhez is kellett találnom valamit. A kép telefonnal készült, a közeljövőben igyekszem ezt mellőzni. Zajosítottam a képen, így a technikai hiányosságokat próbáltam művészire faragni.

Nikolett, üdv a téren, ez egy jó első lecke lett, nincs miért aggódnod. Külön blokkban majd elmondom, mi az oka az első leckének. Tetszik, hogy játszol a tükröződéssel, a valóság, a kettős tükör, a környezet, a tónusok, mind egy irányba terelnek és segítenek, egységes és jó munka. Persze lehet mondani, hogy a szemed hogy ennyire oldalra nézel, picit fura, de mg ez is belefér, hiszen akár lehetsz riadt is attól, amit látsz. Kedvelem, várom a folytatást. (hegyi)
értékelés:

Spotlight:

Azért emelem ki ezt a képet, mert gondolom másoknak is kérdéses, miért erőlteti a Hegyi ezt az egész önkép dolgot. Ennek több oka van, és jó lenne, ha elfogadnátok ezt a játékba hívást, mert ez játék is, és csinálnátok az önképeket. Az okaim a leckéhez a következők. Értelemszerűen egy virtuális térben, ahol alkotni, együtt lenni vagyunk jelen a valós nevünkkel, a portré bemutatkozás is. Aztán meg ott van a mai napság oly népszerű szelfizés, ami baromira nem önportré, erről volt is videóm, talán érdemes megnézni ide kattintva. És van egy harmadik dolog. Amíg magaddal nem vagy békében és jóban, hogyan készíthetnél egy másik emberről jó portrét? És ez egyfajta önvizsgálati lehetőség is. Nagyon izgalmas terep, ezért is kérem, hogy mindenki kezdje ezzel, és utána ne hagyja abba, folytassa az önképeket. (hegyi)

Hozzászólások

Szia Áron!

Sokféle véleményre számítottam, de ilyen hasonlatra nem. :D Érdekes, ahogyan mindenki máshogyan közelít meg egy képet. Nem retusált, csak nagyon oldalra néztem. Köszönöm szépen! :)

Szia Nikolett!
Az első gondolatom Yolandi Visser volt a Die Antwoord egyik énekese :D Vannak képei ahol ugye tiszta fekete a szeme. Te a fehér változat vagy. A szemed az retusált? Nekem bejön a kép, a szemed is. Szerintem mondanivalója is van ahogy több arc néz vissza a tükröződésből. Szuper!
Várom a többi képed! :D
Áron

Új hozzászólás