Nagaszaki legyező

Szubjektiv leszek, egyreszt mert nyilvan nincs meg a tudasom es tapasztalatom, hogy objektiv elemzest irjak szemelyes velemeny helyett, masreszt mert szeretem a geometriat hasznalo kepeket. Az a csoda ott a kep also felenek kozepen, szamomra az csinalja meg ezt a kepet. Osszekoti a bal felso nyitott ablakot a jobb also sarokban felsejlo talan torolkozovel vagy furdokopennyel, ezzel egyutt elvalasztja a jobb felso sarokban megjeleno orjito forrosagot (ld. cim) a bal also sarok nyugalmaval. Mindekozben husit a formak jateka, a zuhano reluxa inkabb suhogo mint csorgo hangja, mintha ventillatort idezne mindketto, mintha ereznem a frissito szelet, ami megov a kulvilag tuzviharatol. Lehetne meg beszelni az ajto es a kulvilag kozotti folyosorol vagy a tukrozodesben lathato nezo-szereplorol, a lenyeg, hogy kellemes ez a kep, nyugodt hangulatu. (bobak csaba)

Hozzászólások

25
Értékelem!

Köszönöm, bár nekem az összkép kapcsolódik inkább Nagaszakihoz valahogy, de érdekes és értem a te párhuzamod is.

21
Értékelem!

Nagyon kimért kép lett ez, úgy értem jó értelemben! Mindennek meg van a maga helye és mérete. Ahogy Csaba is írta, a csoda valóban közép-lent történik! S pont a csoda ami a Japán zászlóra emlékeztet ad még a Nagaszakihoz plusz löketet, de ez már túl elvont sík.
Köszönöm, ez egy remek kép!

26
Értékelem!

A helyszín kórház, így bár első nap is látta, ezt, nehéz volt elvonatkoztatni és képként felfogni azt, ami a valóságban persze nyomorúság, a nagy magyar reality show. És aztán épp a nagaszaki bombázás napján sikerült. Mobillal, mert oda nem voltam elég bátor gépet bevinni.

Új hozzászólás