NagyvárosHegyi Zsolt-2012.09.08. 19:54Hegyi Zsolt-2012.09.08. 19:54

Nagyváros
Nagyváros
Nagyváros

Párizs - új üzleti negyed.

Oldy, ezek többé-kevésbé jól megfogott ritmusok, nekem a leginkább a harmadik állt össze, a második esetében nem nagyon tudok mit kezdeni a nagy éggel, mert ez éppen hogy csökkenti a házak nagyságát, nyomja őket össze. Ha van még a kirándulásról kép, mutasd. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Én nagyon örülök e fotóknak, egyrészt ismerős, másrészt ahányszor itt voltam, ugyanez a hihetetlen kontraszt volt jellemző erre a helyre. Alátámasztom, ezek a fotók jól visszaadják azt az érzést, amely itt megjelent (pl.) bennem. Az első képen, a párizsi metró - mondhatni - önálló világából felbukkanó embert mellbevágja a La Grande Arche fehér, hatalmas tömbje, el sem hiszi, hogy ilyen van, ahogy kijön a zegzugos homályból - majd azon gondolkodik, hogy mire való ez az épület előtte. Ez a nagy kékség is nagyon jellemző erre a térre, az üvegtornyokban ahogy tükröződik az ég, vagy eleve az üvegek az építési anyagok is talán kicsit ezt erősítik szinezetükkel. (Ezekbe az élményekbe próbáltam én is kapaszkodni több-kevesebb sikerrel pár szorgalmiban, de ezt csak a lelkesedésem íratja. Ha érdekes lehet, persze szívesen linkelem.)

Klassz fotók, nekem az első a legizgalmasabb. Ott a hegyes árnyék-fény háromszögekkel, árnyékalakokkal. Az jutott eszembe, hogy ha a figurának nem a fejébe áll bele a háromszög, hanem ha balra lépsz és a felsőteste a fehér részbe esik bele, talán kap egy másfajta "emberséget" a formája ebben a meredek látképben.

Új hozzászólás