Nem hall nem lát nem beszél

Már régóta gondolkodtam azon, hogy milyen nem szokványos önportrét tudnék magamró készíteni. Ez jutott eszembe.

Én egy lépéssel visszább hoználak. Mindig ez van, az ember nagyot akar gurítani, és így az eredménybe előre nem számolt vagy nem látható problémák ugranak be. Nem kell hármas kép. Nem sok értelme, sokan próbálkoznak vele, de a technika elviszi, azt nagyon be kell tudni világítani, hogy minél kevesebb legyen a feleslegesen összeérő és egymást fedő rész. Ha veszel egy színes lepedőt pl az Ikeában, vagy más ilyen boltban, az is jó háttér lehet, sötétkék, bordó, ilyesmi. Várok egy ismétlést, de elég belőled egyet is egyszerre, aztán ha az megy, majd lehet próbálni kettőt. (hegyi)

Hozzászólások

0
Értékelem!

Aham! Akkor próbálj esetleg a megvilágítással játszani.

0
Értékelem!

Ez egy hosszú zárídős kép minimális FF utómunkával. Megpróbálom szerezni semleges sötét hátterert és megcsinálom mégegyszer. A gyűrű jogos :)

0
Értékelem!

Próbáld meg kitalálni, hogy a 3 réteget hogyan lehetne nem utómunkával egyesíteni, és hogyan kaphatna kisebb hangsúlyt a bordás pléd. Most indokolatlanul roncsol a technológia, ami az ötlet rovására megy - szerintem.
Egy másik: a (j)egy gyűrű fontos dolog, de most az uralkodik mind fölött... :)) persze csak képileg :)

0
Értékelem!

Köszönöm. A háttér miat lett ilyen, mert kellet egy sötét háttér és csak ez a plédünk van itthon, ami nem mintás és egyszínű. A világos háttéren nem nagyon lehetett látni az arcomat.

0
Értékelem!

Nagyon jó az ötlet, meg a technika is! Ellenben ezt a cudar minőséget nem tudom hová tenni magamban Péter.

Új hozzászólás