nem/más tánc

nem/más tánc

Ez egy érdekes kép, ebből én nem tudom megmondani, hogy két lány táncol egymással, vagy egy fiú és egy lány. Én arra tippelek, hogy itt két nőt látunk, még ha férfi ruhában is van az egyik, legalábbis a gesztusok nekem ezt mutatják, aztán lehet, hogy mellé lövök. Érdekes ez az egész, megint a térelosztással van problémám. Ha a kép tetejénél és a képnek a jobb oldalán ekkora teret hagyok, akkor miért nem hagyok legalább ekkora teret a kép bal oldalán is? Nem érzem indokoltnak, hogy ez most a bal alsó sarokba le van téve ez az egész dolog. A formaelhelyezést még kellene gyakorolni, de az ötlet tetszik, van benne dinamika rendesen. Nem lehet eldönteni, hogy itt egy tánc van, vagy egy óriási pofont kapott valaki. Örülök annak, hogy végre valami mással is foglalkozik Gime. Megvan rá a három csillag, attól függetlenül, hogy a tömegelhelyezéssel van bajom, de a leckemegoldásra még várnék. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Azért tetszik elsősorban mert van benne minden - érzés dinamika tér - ami elengedhetetlen a tánchoz!
grat!
d

Kedves Gime!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, ez a kép nekem is nagyon tetszik. Jól visszaadja a mozgás lendületességét, a fiú éles, látszólag mozdulatlan arca/felsőteste pedig külön pozitívum. Egy nagyon jó kontrasztot ad a mozgó/bemozdult lánnyal.
Gratulálok!

Ez a kép a nagyon tetszetős, izgalmas Gime-világ. Ezeket tényleg jó nézni, és nagyon kifejezi a tánc dinamikáját, egyszerre befagyott pillanat, és sodró lendület. A bennünk rejlő démonok harca.

Jó kis üzenet... :D
A lánynál kendő volt, nem a fején, hanem a karjain és a vállán, eléggé sötétben zajlik ez a jelenet, vörös megvilágításban, tehát mindenképpen adott a hosszú záridő (itt 1/8 s). :)
A megvilágítás ilyen foltszerű, ezért olyan, mintha lebegnének, a darab ezen jelenetének van is egy ilyen jellegű "üzenete".

Ebből a képből is látszik, hogy a nők mennyivel többet dolgoznak. A fiúk meg tátják a szájukat, ahogy nézik a lányokat! :) Szerintem ez az üzenet! :)) Komolyra fordítva a szót, tényleg nagyon mozog! nem tudom, hogy a hölgynek a fején kendő van-e, de akkora a mozdulat, hogy az egy masszává áll már össze: selyemcukorrá vagy vattacukorrá mondjuk (talán innen ered az angol sugarbaby szó... :))
Egyébként nagyonizgalmas, hogy így lebegnek a térben - ez is egy plusz mozgásérzetet ad. De felettük talán nagy a tér... Nem tudom, aki ért hozzá ,majd biztos jelzi, ha így van.
Üdv.Mészi :)

Új hozzászólás