Newtie

Newtie

Távolba tekintő.

Nem tudom, hogy a kép címe a neve-e a kutyának. Ha nekem ilyen nevet adnának, akkor valószínű, hogy haragudnék a gazdára, ez látszik rajta is, hogy eléggé szomorú, és ha ez a neve, akkor a neve miatt. Miért nem lehet őt Morzsinak hívni, azt nem tudom. Én most ideiglenesen azt mondom, hogy Morzsiról beszélünk, és a Morzsi egy jófej kutya, szerintem a gazdáját nagyon nagy toleranciával viseli el. Látszik az, hogy az ő helyzetében a természet, és az abban való részvétel egy nagyon fontos helyzet. Azt gondolom, hogy érdemes lenne máskor a fotózás kedvéért levenni azt a nyakörvet, amennyiben kezes annyira, hogy utána nem rohan el, mert ez a rózsaszín nyakörv borzalmas. A kép magában jó irány. Én erre most adok 2 csillagot, és kérnék egy ismétlést. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Igen, a kutya neve a cím, legalábbis a nevének becézett verziója. Szerintem ne vesszünk össze a névadáson, de a családunkban nem véletlenül nem nevezzük al az állatokat a Morzsi-Buksi-Rexi-Gömbi-Cirmos-Mici skálán mozogva, mert ezek kicsit snassz nevek. Márpedig az állatoknak is van egyéniségük (nem is kicsi) és ez megmutatkozhat a nevükben. Amikor a kutyus jött, öcsém fizikamániás volt, így lett Newton, annak a becézett formája a Newtie (Nyúti).
Köszönöm az elemzést, a nyakörv zavaró mivoltát én nem vettem észre, de lehet, hogy a személyes vonal miatt, miszerint annyira "hozzánőtt" már a kutyához, hogy észre sem veszem. De megértem, ha bezavar a kép hangulatába.

Nekem itt tetszik, hogy nem mostad teljesen szét a hátteret, mert így szerintem három gyönyörű síkot hoztál létre. Kár hogy kicsit levágtad a kutya jobb fülét. Tényleg nyugodt lehet, ha ilyen könnyen viseli.

Igen, néha nagyon tud mélázni :)

Amennyire repült a barátság leckéd, ez annyira evilági és statikus. Tényleg nem egy nyugtalan kutyus. :)

Új hozzászólás