NO diehard

NO diehard

Íme hát.. ő volnék én! A képet egy városi sétám közben készítettem, önfeledt magányomban...

Próbáltam telefonos segítséget is igénybe venni, és a közönség segítségét is kértem, nem tudok ezzel a képcímmel teljesen azonosulni, mert nem értem, hogy ez most hogy jön ide. Lehet, hogy ha ebből a moziból láttam volna akár egy részt is, akkor érteném, hogy mi van, de nem láttam, nekem ez nem tartozik hozzá ahhoz a kulturális minimumhoz, amivel rendelkezem, a portré viszont jó. Jó a fű, jó a háttérben ez az egész. Ha jól sejtem, akkor ez valahol a Deák tér és környékén lehet, talán ez a volt Merlin színház. Jó a helyszín, vagány ez a kalap, jó a sál, és a tekintet mindent visz, abban benne van az összes bizalmatlanság, remélem, ez majd eltűnik. Itt is óvatosan megjegyzem ezt az Anide jelzést, azt ne tegyük rá még így se, mert az olyan, mintha ott valami szöszmösz lenne, ami nem kéne oda. A kép maga mindent visz nálam. Kicsit próbálj a képpel beszélni, és ne a képről, a kép el fog mondani mindent, ez a kép is elmond. Talán kevésbé kellene a címmel bajlódni. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

56
Értékelem!

Zsuzsanna, nagyon szépen köszönöm!!! :)

68
Értékelem!

Szia Ágnes! köszönöm a véleményt! És érdekes a meglátásod, mert az életben is ezek jellemzőek rám! :) Eszerint számodra hűen jön le ez a kép :)

64
Értékelem!

Ez jó. Kissé gyanakvó és bizalmatlan (a tekintet, a kersztbetett kéz, láb), de nagyon stílusos. 3 csillag.

70
Értékelem!
68
Értékelem!

Szia Edina!

Stílus van benne ez tuti! Ügyes

73
Értékelem!

Sziasztok! :) Köszönöm a hozzászólásokat..

Gergely, köszi neked is. igen ez egy elég ritka cipő :) Mondhatni teljesen egyedi, home-made a fele :D A kalapot meg imádom :D

Zoltán: Neked is Szia! :) Örülök, hogy tetszik a kép. Laza..vagány...hm..talán ez lennék én!? Ki tudja... :)))

István: Igen, a címmel kapcsolatban jól vélekedsz :) Amúgy azon kívül, hogy a háttérben pontosan mögöttem elhelyezkedő fát kiszemeltem amikor belőttem a gépen a pozíciót, hogy hova szeretnék expozni, és hogy ne vetődjenek árnyékok az arcomra semmi sem volt tudatos. Épp arra jártam, gondoltam lövök egy képet. A kéztartás és minden egyéb csupán annak köszönhető, hogy siettem meg 2 mp-re volt állítva az időzítő a masinámon, és meg kellett tennem a távot, ahogy vetődtem úgy sikerült ( ez lett a 3. és egyben utolsó kép is). Nem mertem 10 mp-re állítani mert elég messze volt a masina a cuccaimmal együtt és nem akartam annyi időre magára hagyni őket :D Amúgy a kép Budapesten a Deák téren készült, és nincs érzelmi kötődésem a hely iránt. De azért örülök , hogy ennyi mindent beleláttál a képbe. Ez számomra csak jó, mert az jelzi, hogy , látsz benne valamit. Köszönöm!

64
Értékelem!

A kép címével azt üzened az angol anyanyelvűeknek (illetve beszélőknek), hogy nem vagy kitartó... (passz) A magyar anyanyelvűeknek (illetve nem beszélőknek) ezzel szerintem kicsit mást is üzensz :)
A mélységélesség megválasztásával azt üzened nekem, hogy fontos ez a környezet számodra. De a titok és a legérdekesebb Te vagy ezen a fotón. A kulcsolt tartás tudtommal zártságot jelent, a rejtett kezek is hordoznak egészen biztosan valamit. Fejeddel elfordulsz, de szemeddel felénk nézel - ez számomra többértelmű lehet. Most mondjuk, hogy kíváncsiságot üzensz ezzel. Vagy akár rá is erősíthetsz, hogy fontos neked a háttér, mintha éppen arra bólintanál (így is érthető lenne, de ebben azért nem hiszek, mert fel nem ismerhető -nekem-, hogy mi az, hogy hol vagyunk)
Nagyon jó (nem tudom, hogy tudatos, vagy véletlen) hogy a fa árnyékának sötétje előtt van az arcod. Az erős kontrasztok között azért így nem tűnsz el tejesen. De ugyanakkor az az összbenyomásom, hogy azt szeretnéd.

67
Értékelem!

Kedves, tetszetős kép, olyan laza vagány szemünkbenézés... :) Szóval szia!

62
Értékelem!

Jól sikerült kép, és nem üres, a kalap dob rajta.
Egyébként még sosem láttam színes talpú cipőt :DD

Új hozzászólás