Noé bárkája

Amikor ezt a korhadó bárkát megláttam a robogó autóból, azonnal ez a lecke jutott eszembe. Másnap lágyabb fényeknél le is fotóztam.

Lírai kép, lírai üzenet, szépen van megfotózva, van benne meló, hogy megtalálja Feri azt az exponálási időt, amikor nem bukik be a háttérhez képest a kép előtere, szépek a felhők, rajzos az egész. Én, szubjektíve, Hegyi Zsolt, nem vagyok megesve az ilyen korhadó hajós fotókért, mert ez így nekem még kevés, így még közhely. Valaminek történnie kellene. Feri, legyél határozott, kérek egy ismétlést. Nem mondom meg, hogy mi történjen, de valamilyen történetbe ezt helyezd be. Így most rátetted erre, hogy ez Noé bárkája, aztán én elfogadom, de nem vagyok tőle letérdelve. Ahogy én látom, így is van ebben meló, mert a leiratból tudjuk, hogy vissza kellett oda menni lefotózni, ha van még mód, ha ez még ott van, ha megoldható, akkor kérnék egy ismétlést úgy, hogy átgondolod, hogy mit akarsz kezdeni ezzel a hajóval, és azt tessék megfotózni. Próbáljuk elkerülni a giccses megoldásokat. Várom az ismétlést. (hegyi)

Hozzászólások

46
Értékelem!

Ezt máshogy kell majd megoldanom, mert Vir szigetén fényképeztem, oda meg nem tudok csak úgy leugrani. Köszönöm az értékelést.:)

46
Értékelem!

Új hozzászólás