Noémi portréja
Íme a második házim. A fényképkészítést ötvöztem a fényképszerkesztéssel, a színes képből fekete-fehéret öregítettem. Utaztam az időben... nem emlékszem, hogy festettem kisgyerekként a fekete-fehér képeken. Talán nem is készült rólam fekete-fehér. Meg talán semilyen:-))

Kedves Noémi, formailag egy jó képet látunk, szépek a ritmusok, jó az ötlet, a gesztus is, abban kis ellentmondást vélünk feldedezni, hogy úgy hívsz időutazásra, hogy közben a sminked, hajad nagyonis mai maradt. A külső és belső egyaránt fontos. Előbb lélekben, érzelmileg hangolódik rá a modell a feladatra, de ez nem elég, ha a kép formai alkotóelemeire a fotós nem figyel oda. Itt jelen esetben ha jól látjuk te vagy a modell is és a fotós is, emiatt a a ráhangolódási folyamat előtt kritikusan meg kell figyeld, hogy a beállítás, a smink és a jelmez is azt az üzenetet erősíti-e, amit a gesztus a belső ráhangolódáod után mutat majd. Ennek ellenére egy jó ötletet látunk, érdemes lenne talán ezzel a kérdéskörrel többet foglalkoznod, hogy megteremtesz magadnak mese történeteket, amikben aztán mint szereplő, le is fotózod önmagad. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

60
Értékelem!

Vááá :) Jó kép :)
Nem szoktam idegeneknek csak úgy :) bókolni :),de váhhh :) nagyon szépek a szemeid :) Baromi helyes csaj vagy ám :p Igaz,lehet el sem olvasod ezt,de akkor is az vagy :)

45
Értékelem!

Szia Noémi! Én a tökéletes képeket nem szoktam kommentálni, de most geteszem. Amúgy van pasid?:D

53
Értékelem!

A tekinteted is, ahogy nézel jobbról-balra...visszautaztat a múltba!

Grat! :)

44
Értékelem!

A tekinteted szinte irányít, hogy kövessem, mire is nézel. Persze a kép szélénél rájövök - ez itt a kép vége kérem szépen, a további részeket kéretik buksiban összerakni :) Tetszik.

49
Értékelem!

Kedves Noémi! Most bepótolhatod a sok elmaradt fotót. Szép lett a hajad, a szemed, illik a fekete-fehér képhez. Úgy látom, webkamerával készítetted vagy csak egy kézből fotóztál ?

36
Értékelem!

Jó kis kompozíció, jó irányba nézel és nagyon szuper az ismétlődő, vállkövető minta a háttérben. A minőséggel nem vagyok teljesen megelégedve. Mintha kicsit fátyolos lenne, kontrasztszegény... tipikus közeli vaku bestgség. Utólagos engedelmeddel megmutatom, hogy mire gondolok:
http://www.kovacstamas.hu/test/noncsi.jpg

üdv Tamás.
ui: Milyen az idő Tapolca környékén? ;)

38
Értékelem!

Tényleg nagy szemed van!:)

Új hozzászólás