Macsek
Vettem ajándákba egy cicaszobrot. Beletettem egy ajándéktasakba, és feltettem a szekrényemre, amíg elviszem. Azóta les ott, néz kihívóan, hogy mikor fogom lefényképezni. Ma nem bírtam tovább, megadtam magam neki. Íme.
   A színek, a színek, a színek... méghogy a fekete-fehér ütősebb, kifejezőbb. Ez sokkal rosszabb volt fekete-fehérben. Nem élt a macsek. Így él. A szoborban. Ha valakinek nem jönne át, hát mondom; ez a szobor él.
   Lehet, veszek más ajándékot.

Hát, ennek nem kell enni adni... :) A pop art vagy a giccs kategóriájában vet fel érdekes dolgokat a kép, nagyon szerethető is, mégis azt mondanám, hogy a kép alsó szakasza, ennek a szatyornak az alsó fele picit sok, vágnék belőle, hogy ezek a furcsa fülformák és zacskószélek még erőteljesebben tudjanak vibrálni, tudják ezt a feszültséget fenntartani a képen. Most a határon érzem a dolgot, mert ugyan a zacskó felületén ezek a kis szirmok vagy mik is érdekesek lennének, de nem hagytam benne, nem is hagytam ki, a macska leselkedése az érdekes a zacskóból, tehát ezeket a kis mintákat kéne levágni talán. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

Többre nem tudom vágni, de majd csinálok egészalakos képet a zacskóról, és felteszem. Én úgy érzem, hogy nem esetlegesen vágtam, hanem annyira, hogy a) látsszon a tasakból, de b) ne nyomja el a macsekot.

Még mindig jobb, mint az eredeti.
(Bár még mindig azt hiszem, inkább több kellene)

Az eredetivel az a baj, hogy nagyon esetleges, csonkoló az alsó vágás. Vagy több, vagy kevesebb.

Vágtam belőle. Most olyan érzete van a képnek, mintha a macsek belefulladt volna a zacskóba:
http://href.hu/x/4n44

Hát... látod te is a színeit, nem?

Úgy könnyű, hogy te látod, amiről beszélsz.

Szerintem nem jobb, túl domináns az ajándéktasak - nagy és erősek a színei. Én egy picit már ezt is sokallom, de még elmegy.

Már sokadszor nézegetem. Tényleg nagyon jók a színek. Az is tetszik, hogy ilyen üres háttér elé tetted.
Lehet, hogy én alul még hagytam volna rá valamennyit, így kicsit csonkoltnak tűnik.
De persze látni kéne úgy is. Lehet, hogy nem jobb.

Új hozzászólás