Nővérhívó

Nővérhívó

Majdnem megnyomtam

Minimalista és realista kép egyszerre, és színeiben is erős. A fény a csempén olvastam, hogy kérdést vet fel, engem annyira nem zavar, de azt ki lehet ilyenkor próbálni, hogy ha van segítő, akit megkérjünk, akkor az ablakhoz állítjuk, és akkor valamiféle sziluettszerű elmosással a fény útjába kerülve csökkenne ez a hatás, de ez nem mondom, hogy egyszerűen kivitelezhető, és adna egy másik ízt is, ki tudja, jó lenne-e, akár igen, de nem kötelező, hiszen akkor a minimalizmus veszne oda. (hegyi)

Hozzászólások

62
Értékelem!

Köszönöm! Én annyiban segítettem magamon, hogy próbáltam úgy fotózni, hogy ne a kapcsolót érje a becsillanàs/fény akármi. A kép amúgy egy mosdóban készült

71
Értékelem!

Semmi különös, csak rossz gombot nyomtam, ezért gyorsan berobogott hozzám egy nővérke :)

61
Értékelem!

Szia! Valahogy színes maradt, nem gondolkodtam ff-ben:) az a kiégés a hülye neon lámpa számlájára írható, kellett is nyújtózkodnom hogy ne a kapcsolót érje a fény, mert akkor a felírat olvashatatlanná vált volna.

Nem tudom mi történt veled, de hidd el ez egy lepukkant hely (hurrá, magyar eü :( )párszor már megjártam, de pár apró-kevésbé apró változás történt, aminek pl ez a kapcsoló a példája. A mosdón belül is voltak meghúzható jelző bigyók.

76
Értékelem!

Jaj, bárcsak ki lett volna ez így, ílyen szép pirossal írva abban a korházi wc-ben is, ahol nem volt megfelelő világítás és én nem láttam pisilni...

De ha már itt vagyok akkor a képről is: Ezt nagyon el tudnám képzelni FF konverzióval. Akkor szerintem ütne. És nem vonná el annyira a szemem a jobb oldalon lévő kiégés. Amúgy tetszik :)

Új hozzászólás