Nyugodtság

Nyugodtság

Érdemes kiélvezni a pillanatokat, főleg ebben a gyönyörű időben.

Nagyon finom, nagyon jó az a pasztelles tónus, amit az arcod kapott attól a fényvisszaverődéstől, ami gondolom, hogy valami környezetben lévő tárgyról, vagy egy másik személyről, vagy egy asztalról visszaverődött rád. Ez nagyon jót tett. A válladnál lévő kiégett rész nehezíti azt, hogy az ember a szemedre koncentráljon, erre érdemes odafigyelni, hogy az ember mindig a legvilágosabb rész felé keresi a fókuszt, a mondanivalót, a középpontját a képnek, még akkor is, ha nem fizikailag van az középpontba helyezve, tehát elviszi a tekintetet a világosabb. Most abban a tónusrendben, amiben dolgozol, a képnek a bal fölső része lényegesen világosabb, mint a többi rész, tehát ez majd a későbbiekben megfigyelés tárgya lehet. Megvan a három csillag és a leckemegoldás, várjuk a folytatást. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

31
Értékelem!

Köszönöm! :) A derítés nem volt teljes mértékben tudatos, szimplán a véletlen műve. De legközelebb figyelek majd rá! :)

29
Értékelem!

Kedves, nyílt vonzó tekintettel nézel ránk, van benne valami mélység, ahogy komoly is vagy meg vidám egyszerre.

Szépen bederítetted magad, vagy csak egy fehér valamivel álltál szembe? Mindegy a lényeg megvan, jut fény az arcodra elég... :)
Ha tudatosan derítesz, és játszol a fényviszonyokkal akkor persze lehet érdemes lett volna elgondolkozni a jobb válladon levő verőfény tompításán, hogy ne égj bele a héttérbe.

32
Értékelem!

Heló Anett! Üdv köztünk. Kedves behajlásod van ide.

Új hozzászólás