ObiWan

ObiWan

Valamiért engem ez most nagyon szíven ütött, hogy itt most miről akarunk beszélni, főleg ez a verbális humor az, amitől rosszul tudok lenni. Az a baj sajnos, hogy amíg ezek a humor dolgok jönnek, addig itt nem lesz igazi eredmény. Onnantól kezdve lehet majd valamiről beszélni, hogy az ember komolyan veszi azt, amit csinál. Ha saját magad nem veszed komolyan, akkor én miért vegyelek? Bocsánat! És akkor most vedd úgy, hogy nem elemzem ezt a képet, majd megcsinálod rendesen, normális címmel, átgondolva, hogy mit akarsz mutatni, és akkor onnantól kezdve majd beszélgetünk róla. (hegyi)

Hozzászólások

20
Értékelem!

Szerintem a kreatív hozzáállás, a tevékeny megnyilvánulás egy nagyon pozitív irányba vihet, nehogy a szomorjel maradjon meg tapasztalatnak ebből! Mindenesetre lépni akkor tudsz, ha tudod hogy merre, és miért... Úgy látom, eszközöd van, úgyhogy keresd a fényeket - mert ahogy mondják, a fényképezéshez fény kell (én sem vagyok ám ilyen okos, csak szajkózom a szöveget :))

12
Értékelem!

A háttér szürke doboz borító volt, azzal takartam ki a villanykapcsolót, meg a fali festést, tehát az alapból szürke. A többi meg fekete,. Direkt oda figyeltem, hogy jó legyen:(

16
Értékelem!

canonbi? :) Nem lenne rossz összeállítás Mizó, de megint nem látni fehéreket a képeden, csak középtónusig van meg a kép, l. fecskés fotód annó. Meg az egyetlen élesre vett obit is majd lenyakaztad. Tudod én is szoktam ilyen kínrímes szóvicceket faragni, de itt talán a kép lenne a lényegesebb... (vagy csak nem értem)

Új hozzászólás