Önarckép

Önarckép

És a vele kapcsolatos küzdelem, hogy értelmes fejet vágjon az ember a képre, miközben egy háromlábú vízfejet bámul.

Kedves Csaba, üdvözlünk a Látszótéren, nagyon örülök annak, hogy elküldted ezt a képet, ez egy nagyon tiszta, világos és érthető kompozíció. Talán nyaknál egy kicsit szűknek érzem, valamennyit én még adtam volna a nyakból ahhoz, hogy ne érezzem azt, hogy fojtogat téged a képhatár. Nagyon jó az, hogy ez a ritmika létrejön ezzel az üvegablakkal, mert ez a fajta szemcsés háttér a vibrálással nagyon erősen viszi a tekintetet és a figyelmet az arcra. Ez egy jó ötlet, jól kitaláltad. Azt kérem tőled, hogy küldd a többi képedet is az első három leckére, ne felejtsük el a másik kettőt se, és várom a folytatást is. Igyekszünk az elemzéssel haladni, igyekszem, hogy időben ekkora távolság ne legyen a beküldött és az elemzett képek között, de ne arra várjunk, hogy majd megjön az elemzés, és csak akkor küldöm a következő képet, mert akkor nagyon ritkásan fognak jönni a feladatok. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

58
Értékelem!

Korrekt bemutatkozás. Üdv köztünk!

59
Értékelem!

Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat!
Örülök hogy rátaláltam erre a közösségre, régóta kerestem valami hasonlót, de még fotósklubbot sem találtam. (Tilos rádióban halottam rólatok.)
A kép még azelőtt készült, hogy tudtam volna rólatok, azzal a céllal hogy legyen rólam egy jobb portré.
Az első és harmadik leckén már töröm a fejemet.

36
Értékelem!

Nekem bejön.
Üdv itt a téren és heló.
Várom a folytatást is.

52
Értékelem!

Sikerült, jó lett, gratula. Pontos élesség, finom vágás, a ruha zöldje is hozzátesz, a középen lévő fény szerintem az egyensúlyt is megtartja, tuti önportré. Nekem tetszik, a régi idők nyíltságát idézi, amikor még nem húzódtak el az emberek a fényképezőgép elől.

Új hozzászólás