Önarckép

Önarckép

Több tükröződésben felvett önarcképet láttam már, amióta ez a közösség működik. Vannak ezek között egészen izgalmas megoldások is, és ez a kép is ebbe csoportba tartozik. Nem csak a térrel játszol azáltal, hogy átlósan helyezted el a tükröződő felületeket, hanem a saját formádat is megkettőzve az egész plakátszerű, kiáltványszerű dinamikát kapott a fotód. Talán annyit tennék hozzá, hogy a kép bal oldalából ha egy ujjnyit levágunk, akkor ez a dinamika még erősebbé válhat. Ha jól látom, ott valami fa vagy oszlop van, és annak a felénél ez a vágás már megtehető, ettől még ez a robbanásszerű hatás megmarad, ami most is erőssége a képnek. Örülök neki, hogy ezt a képet beküldted és várnám a folytatást. Szeretnék még önarcképeket látni tőled. (hegyi)

Hozzászólások

Szia, kezdésnek nem is rossz. Nézegess más alkotók hogy oldották meg az önarckép ügyet. Diana Arbus, Vivien Maier, Leibovitz stb. És hajrá :)

Szia Zora, üdv a Téren!
Mintha Enyedi Ildikó: Az én XX. századomához lenne hommage, bennem olyan érzetet kelt. Bizonyára a tükörszoba, az ikerlányok és a képi hangulat hozza, a rejtőzés, de tükörképben megmutatkozás.
Még annyit, hogy én személy szerint soknak érzem a bal felét. Egyébként nekem tetszik a megidézett hangulata miatt!

Kedves Zora, üdv a Látszótéren, igyekszem az elemzéssel, de addig is várjuk a további képeid is, elsősorban az első három leckére, majd a többiekre is.

Új hozzászólás