Kérész idő

Itt azt hiszem, a világítás nem nagyon volt a barátod. Ha jobb időben csinálod ezt, akkor lehet, hogy élénkebb lenne ez a két szobor is. Valamennyit az utómunkával ezen persze lehet segíteni, de nagyon érdekes az eredmény. Tehát jó ez a szobor, és a megfigyelés is jó, és az külön jó, hogy levitted a kamerát a víznek a szintjére, és hogy hagytál egy pici előteret. Ezek apróságoknak tűnnek, de nagyon fontos kérdések, mert ettől lesz az egésznek dinamikája és tere. És ezt nagyon jól érzed, hogy erre szükség van. Úgyhogy hajrá, bíztatlak. (hegyi)

Egész alakos önportré

Érdekes dolog ez egyébként, legfőképp az a lila dolog tetszik ott benne, meg nagyon jó a struktúrája annak a csatornafedélnek is. Úgyhogy a meglátás abszolút jó. Én azt mondom neked, Zora, hogy küldjél képeket. Én is rákapcsolok, de te is kapcsolj rá, mert a látásmódod jó. Nyilvánvaló, hogy sokat kell gyakorolnod még, de az, ahogy látsz, már bizakodásra ad okot. Jó a fő figura, jó ez a ruha, ahogy lelóg, meg a táska, és ebből az egészből lesz egy ilyen karácsonyfa-jellegű valami. Úgyhogy tetszik a megoldásod, várom a folytatást. (hegyi)

Önarckép

Önarckép

Több tükröződésben felvett önarcképet láttam már, amióta ez a közösség működik. Vannak ezek között egészen izgalmas megoldások is, és ez a kép is ebbe csoportba tartozik. Nem csak a térrel játszol azáltal, hogy átlósan helyezted el a tükröződő felületeket, hanem a saját formádat is megkettőzve az egész plakátszerű, kiáltványszerű dinamikát kapott a fotód. Talán annyit tennék hozzá, hogy a kép bal oldalából ha egy ujjnyit levágunk, akkor ez a dinamika még erősebbé válhat. Ha jól látom, ott valami fa vagy oszlop van, és annak a felénél ez a vágás már megtehető, ettől még ez a robbanásszerű hatás megmarad, ami most is erőssége a képnek. Örülök neki, hogy ezt a képet beküldted és várnám a folytatást. Szeretnék még önarcképeket látni tőled. (hegyi)

Önportré arc nélkül

Önportré arc nélkül

Kedves Zora, köszöntünk a közösségünkben, végre elértem idáig az elemzéssel - ez egy alapvetően jó bemutatkozás, két dolog van, amit máshogy csinálnék. Az egyik a cipő. Ha az nincs, a dolog érthető és egyben van. De te nem a cipőt rajzolod, hanem egy fejet, mit keres az az asztalon? A másik a barnítás. Na ez az, amit viszont határozottan mondhatok, hogy a barnítás az egy imitáció, egy széptevés, hogy akkor most jó régies legyen, meleg - de ezt a képed meg tudja enélkül is adni. A cipővel lehet mit kezdeni, ha nagyon fontos, de a barnítást nem javaslom. Várom a munkáid! (hegyi)