önismeret

önismeret

Előzetes engedelmetekkel kissé szabadon értelmeztem az önportré fogalmát. Egyfajta tükröt állítottam magam felé, melyen keresztül feltehettem a kérdést.

Ez egy érdekes kérdés, hogy ez a kép mennyiben teljesíti az első lecke fogalmát, mert ugye azt kértük, hogy legyen rajta valami saját magadból, mégis azt mondom, hogy elfogadom ezt az irányt is, főképp azért, mert küldtél már nagyon erős első képet, ami egy nagyon jó bevezető volt, és ez egy másik érzelmi helyzet. Nekem egy kicsit ez a verbálfotó kategóriája, megelégszünk azzal, hogy van egy félig leszakadt plakát, ami egy jó szövegű geget hoz, és ez a leckére is megfejtés, és ez el is viszi a kompozíciót. Beraktuk középre, mert ott biztonságban van, ott biztos jó lesz, és a többi mind illusztráció hozzá, vagy egy helyzeti kötődés, tehát nem vagyok meggyőzve róla, hogy ezt csak ebben a kompozícióban, csak így lehett ábrázolható, ennél lényegesen izgalmasabb kompozíciót is ki lehetett volna alakítani. Kettő csillagot adok ezért, mert ez a kompozíció ennél többet kívánna. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Ha nem haragszol, illusztrációként választottam e képet rádiósadásomhoz.
Félelem és reszketés Komáromban

Leckétől, címtől függetlenül: tetszik a kép.

Szia!

Nem tudom a pedellus hogy ítéli ezt meg, hogy rólad nincs részlet a képen, de nekem bejön, mert a képet mégis te komponáltad, az alsó, nem túl igényes graffitivel, meg a felülről nyitott más színnel együtt. A kérdés meg egész személyes, a lehajlás pedig rímel a rejtőzködésre - nekem tetszik. :)

Új hozzászólás