old style

old style

Ezt a képet én fekete-fehérben szeretném. Több okból nem értek egyet a színezéssel, legfőképp azért, mert idegen, hideg és távolságtartó. Ez nem a szépia egyébként, ez egy zöldes szín, és pont attól a kék mennyiségtől, ami ehhez kellett, hogy elmozduljon a sárgából, hideg. A póz az fantasztikusan rendben van, nagyon izgalmas. De azt hiszem, hogy én ezt a képet vissza fogom adni ismétlésre. Ismételd meg azért, mert én azt hiszem, hogy magad megmutatásában az a líra, ami most itt létrejött, az még lehetne jobb. A színezésen kívül elmondom, hogy mi az, amit végiggondolkodnék. Az egyik az, hogy a lábfejed nagyon hiányzik, nagyon kár, hogy azt csonkoltad. Az, hogy a fejedből vágtál, az nem probléma, mert megvan a hajad, megvan az arc, megvannak a vállak, tehát azt ott el tudom fogadni. A lábakat én befejeztem volna, ugyanis gyönyörűek, ahogy kulcsolódnak a kezeid és lábaid is, és ezt a kulcsolódást nem lett volna szabad levágni. A cipő fantasztikus, nagyon tetszik. A pokróc... ha volna valami egyszínű lepedő, amire ráülj, az sokkal jobb lenne, mert a pokróc mintái zaklatottá teszik a képet, zaklatottabbá annál, ami most itt előnyös lenne. Én azt kérném, hogy ha lehet, akkor ezek figyelembevételével ismételd meg ezt a képet. Annak nagyon örülök, hogy a ruhából nem sokat látunk, mert nem viszi el a figyelmet. Talán ott a válladnál a vállpántot vagy hajjal takard ki, vagy félmeztelenül, mert akkor sem látszódna kis semmilyen intim részed, mert maga a tested takar. A lábaid takarnak, a karjaid takarnak, minden takar, és ez ebben a képben a fantasztikus, hogy a nőiességnek friss és manírtól mentes megjelenése, miközben ott van benne a magány és a fajdalom. Egészen üdítőleg hat ez az egész. Jó a világítás, és örülök neki, hogy a világítás ilyen kemény, mert nem kell ezt ellírázni. Amire még felhívnám a figyelmedet, az a szemüveg. Én tudom, hogy a szemüvegeseknek ez fontos, én is kezdek ebbe a csapatba tartozni, de a képnek ez nem biztos, hogy része. Szétvágja az arcodat. Úgyhogy a fotó erejéig azt érdemes levenni. Összefoglalva: ezt a képet érdemes lenne megismételni úgy, hogy rajta legyen a lábad, a háttér homogénebb legyen, a cipő kell, fontos, és vagy a hajaddal takard ki azt a fölsőt vagy a fénykép erejéig meg kéne talán ettől szabadulni, vagy beljebb húzni, a lényeg, hogy a kis mintázatos széle ne legyen ott. Ettől eltekintve az egyik legerősebb bemutatkozás, jó leckemegoldás és megvan a 3 csillag is, de kérném az ismétlést. Fontos lenne, hogy ezt most ne hagyd félbe. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Köszönöm a hozzászólásokat! :))

Klassz kompozíció - a jobb válladon a pánt ha el lenne fedve a hajjal, bennem egész merész képpé válna.

Gesztus témában: a mosoly érdekes, a szemem mindig visszaugrik rá, de bizonytalanná is tesz, nem tudom eldönteni, hogy hogyan passzol a számomra befelé fordulást vagy kiszolgáltatottságot jelentő pózhoz.

Nekem erős bemutatkozás, gratulálok! :)

Szia Zita!
Nagyon jó a póz, kezeiden, mint egy ablakon kilépsz, ez nagyon tetszik! :)) Persze, benne van az ölelés is (önmagadé), ami egyfajta magányosságot, vagy magányos pillanatot sugall nekem, de a zártság és a béklyó is feldereng... És ott a levetett cipő üzenete is... :)) Nagyon jó kis játék! A tónus viszont mesterkéltté teszi számomra - de szerencsére ezen meg könnyen lehet segíteni.

Nagyon érdekes, tetszetős megoldás, sőt nagyon erős bemutatkozó kép!

Annyira minden a lábfejedre fókuszál, hogy feszültséget kelt az emberben az, hogy nem látjuk meg végül a lábfejeidet. :) Nagyon szépen odaterel pedig a tekinteted is, a karjaid... Szóval jól kitaláltad ezt, szép lett!

Ezt a sárgás tónust szvsz. kihagynám, alap FF-ben szebben mesélne a kép.

Új hozzászólás