Önarckép

Kedves Kálmán, üdvözlünk a Látszótéren. A helyzet, amit mutatsz, érthető, átélhető. Ember a volánnál. Nyilván fontos számodra az autó vagy az utazás, vagy mindkettő, bár a képen a gesztusból azt érzem, mintha mindezt a hátad közepére kívánnád, de az is lehet, hogy a forgalom volt erős. Erre abból következtetek, hogy nincs öröm az arcodon, és nem nézel ránk. Várom a folytatást, küldj képeket. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Nem videóztam, ez egy fotó a feladathoz. Az instruáló videóban az önarckép lényege egyfajta önkeresés, önmegértés egy-egy szituációban. Én sose látom magam vezetés közben, holott érdekelne. Ezért készült. Bevallom túl sokat nem agyaltam a kompozíción, egyszerűen megfordítottam a telefont a tartóban és lőttem egyet. Nincs különösebb oka, hogy ff. Egyszerűen szeretem a hangulatát. Egyébként nem voltam ideges, csak néztem a tájat az autópályán. :)

Kedves Kálmán
Ez a fotó arra emlékeztet mint a mostanában népszerű Youtube tartalomgyártók szokása ilyen "Kocsis vlog" videók készítése. Szóval ez a kép inkább egy ilyen videóból kiragadott random képkocka ,mintsem egy portré. Engem zavar ,hogy csak a jobb oldalt vagy , zavar a kormány ahogy bele lóg a lényegbe. És magát a fekete fehér effektet sem értem mi szükség volt rá...talán a kép készültekor eléggé rossz kedved volt? Nemtudom :)

Szia Kálmán, jobb helyet a magadról elmondottakról nem találsz, itt együtt vizsgázunk, egymás előtt, kölcsönös segítségben, tanulásban, társalgásban. A rádióban olykor még zenész kollégára is találhatsz a chaten, olyan hangszerrel, mint a nyitófotódon látható.

Új hozzászólás