Meglepetésként Szentes város fúvószenekara eljött az Ősök Házába, hogy Andrásnak zenéljen egyet. Én meg fotóztam.:)

Hozzászólások

Mondd Feri, mi a gondod velük?

Erről a két értékelésről, az Önarckép trombitaszóval-ról és az Esőben-ről szeretnék beszélgetni a pedellussal, mert bár ezek az értékelések-elemzések nagyon szépek, nagyon bátorítóak, de nekem van gondom velük.

Viktor, egy nagy kérésem volna, tudom, hogy megérted. Ez az estiskola dolog legfőképp egy közösség. Lehet, hogy ti másutt, más képmutogató helyekre is tesztek képeket és ott is kommunikáltok, nem tudom, megvallom, nem járok máshová. De ha itt beszélgettek - ami nagyon fontos momentum, nagyon jó - akkor ha lehet, ne egy szavas, vagy kontextusában nem értelmezhető dolgokat írjatok, mert lehet, hogy más se érti, nem csak én. Pedig biztos fontos és érdekes, és érdekelne is. Beszélgessünk, vitatkozzunk, cseréljünk eszmét - itt, és ne csak utaljunk valamire, amit a beavatottakon kívül senki se ért.
Köszönöm a megértést és remélem nincs harag.

Mit szólnék.
Köszönöm a hozzászólásokat, és az értékelést.

Feri mit szól Te ehhez????

szerintem én azt fel is vettem videóra ahogyan ezt a képet készítetted.... de ezt a pedellusunk jobban tudná, mert nála vannak a kazetták.

igen, erre emlékszem.

Jó kis tükörkép a fényes rézfúvos segitségével, de igazolványképnek ne ezt használd Ferenc :-)) Impresszionista festménynek inkább elfogadnám.

Új hozzászólás