Őszidő

Őszidő

Zolikám, jó ez a gondolat, de még mindig olyan odatett állapotban vagy, mintha valaki odarakott volna téged ehhez a fához, csak nem tudom mi közöd van hozzá, miközben tudom, hogy ebben a világban élsz. De akkor hol van ennek az érzelmi megközelítése? Próbáljunk a matekból átkapcsolni az érzelmekre, mert ez most ismét matek. Szeretném látni azt, hogy neked érzelmeid vannak, mert tudom, hogy vannak, nem is kicsik, de ezeket az érzelmeket meg kell tudni merni mutatni, és meg kell tudni élni. Nem könyökölünk neki a fának, miért kell támasztani a fejed? Ugye nem vagy ennyire nagyon fáradt. Ez a műlazaság itt van, miközben vagány ez a bőrkabát és a kitűrt ing is, de most itt nem a vagányságról van szó, hanem arról, hogy van egy ember, akinek nagyon sokat jelent a természet. Akkor hajrá, hadd lássam azt, hogy belefúrod a fejed az avarba, vagy, hogy simogatod a fát. Valami biztos, hogy történik veled érzelmileg ebben a helyzetben, nem csak ennyi. Ha ezeket csak belül éled meg, akkor hol van a kép, akkor hogyan mutatod ezt meg? Ismétlés. (hegyi)

Hozzászólások

@István: valóban, de a 10s-es timerbe a fáramászás és csimpaszkodás nem fér már bele nálam, láthatóan nem vagyok egy élsportoló. Infrás távirányítóm meg nincsen...

@Zsolt: nem, nem a matekot látod, hanem mást. Valóban nem az érzelmek viszik, hanem csak annyit adtam magamból ami éppen akkor bennem volt, nem többet, nem kevesebbet. Ha nem ment át nem ment át... Majd legközelebb. :) Köszönet az elemzésért!

Nyözö, szóval Te döntögeted meg így a fákat az erdőben? :))) Bocs a tréfáért, komolyra fordítva, nekem természetellenes ez a póz, holott mintha természetes szeretne lenni a fotó. Nekidőlve, rácsimpaszkodva vagy ezer más módon sokkal természetesebbnek hatna. Persze én elfogadom, ha így szoktál az erdőben állni, hát oké, mondom, én elfogadom :))

Na, hát mondom én! Tudom én , hogy kiben mi lakoz.:)

Képzeld Gabri, egyszer voltam egy gyerektáborban az Erdők Szelleme. :) Nagy kötött pulcsiban voltam, amire mindenféle levél, giz-gaz volt felvarrva, volt nagy botom is (kis ember ugye). Éjszakánként csillagnézettem a srácokat, nappal meg amikor túráztak más szakikkal, én itt-ott váratlanul feltűntem és tettem a csodákat. :D

Jaj dehooogy!Nem, a te a fejeddel semmi baj.Egyszerűen ilyen vagy, ilyen erdősgyerek.:)

Gabri ennyire fafejű lennék? :D

Nyözösebb lenne, ha erdősen lennél öltözve, de így is nagyon hasonlítasz a melletted álló barátaidra.:)

Új hozzászólás