Ott, hol a kis Túr siet beléje

A Túr és a Tisza torkolatában fényképeztem éppen a naplementét. A kép azon a helyen készült, ahol a víz közvetlenül a Tiszába folyik, viszont jelenleg a hömpölygő Túr helyett egy körülbelül 5 cm széles kis érrel találkozhat az idelátogató. Nem igazán szoktam fekete-fehér képeket készíteni, de kidolgozás után ez valahogy megtetszett, így végül egy színes és egy fekete-fehér változattal bővült digitális fényképalbumom. Technika: f/16, 1/2 sec záridő, ISO 100, -1,3 expo kompenzáció, 18 mm gyújtótáv. A fénykép állványra tett géppel, távkioldó használatával készült.

Hozzászólások

0
Értékelem!

Köszönöm Tibor! Nem voltak valami érdekesek a fények, színek ezért is lett végül fekete-fehér a kép.

0
Értékelem!

Nagyon szép, gratulálok! Ezt a szürkeárnyalatos képet nézve, nem érzek késztetést, hogy a színest is megnézzem. Persze lehet, hogy az is tetszene. :-)

0
Értékelem!

Van belőle színes és horizontális elrendezés is. Még pár téli kép is van valahol a gépemen. Ha hazaérek este valami színes változatot töltök fel belőle

0
Értékelem!

Szép ez így, Ádám, azonnal kíváncsivá tett, mennyivel több jutna belőle nekünk fekvő formátumban és láttam egy március 8.-i fotót máshol, ha lehet, itt is meglesnénk a formáit, színeit!

Új hozzászólás