Otthon

Én nagyon kedvelem azt, amikor önportrézol, mindig meglep, mennyire más, amikor egyedül vagy, mint amikor élőben találkozunk, hogy mennyire összeszedett vagy és mennyíre mégis természetes, a két Viki között van 10 év különbség legalább, és ezt most kérlek jól értsd, ne ilyen csajosan, hogy akkor fú, én öregnek nézek ki. Az itt kifejezetten jó, hogy sötét a ruha, így a fej, a végtagok kapnak csak jelentést és ez, mint egy balett esetén, kiemel, erősíti a gesztusokat. Azzal nem vagyok 100% kibékülve, hogy a lábujjad érinti a határt, és az is lehet, kevesebb függöny is elég lenne, de ez így is 3 csillag. Kérek még. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

148
Értékelem!

Köszi a hozzászólásokat. :)

156
Értékelem!

Nekem ez a kép szimplán tetszik és kész. Köszönöm!

156
Értékelem!

Nekem elsőre ennek a fotónak kicsit szomorkás, várakozós hangulata van.Talán egy régóta várt telefonhívás.Ezt ellensúlyozzák a fények és a kutyus.Aki nem alszik.Mintha ő is várna valamit.Összességében tetszik.Érdekes fotó.

157
Értékelem!

Sok apró részletből összeáll egy hangulatos enteriőr, amelyben modell magad vagy a mérleg nyelve. Tetszik, ahogy a sötétből előbukkannak testrészek, jó hogy nincs zokni, kellett oda az alsó régióba. Ahogy képszélig van a láb, úgy érzem, azon áll meg a kép. Jön egy kilépés érzet is ezzel. Talán egy pici derítés mehetett volna a talpra. A fotó hangulata rendben van, jönnek szépen impulzusok belőle.

Új hozzászólás