P E R S O N A

Nem véletlen, hogy a műsoromhoz választottam ezt a képet, annyira inspiratív, több minden irányba mutató, mégis hordoz valami rád jellemző személyességet, ha akarom akkor maszk, és akkor vírus, ha akarom, akkor a beszéd tagadása, a mimika elfedése, szóval igen erős jeleket hordoz a kép. Talán a fül, ami vagy legyen jobban érzékelhető, vagy azt a picit akár retussal, akár a fej mozgatásával lehetne eliminálni. Köszönet ezért a képért, várlak vissza. (hegyi)
értékelés:

Spotlight:

Azért emelem ezt a munkát a spotlight kategóriába is, mert arra jó példa, hogy egy személyiség kifejezni akarása mekkora erővel jöhet elő, mennyire utat kíván magának, akármi áron, nem törődve veszteségekkel, szóval ez az az alkotói attitűd, ami nekem nagyon fontos. (hegyi)

Hozzászólások

Kedves Zsófi, kedden este 8-tól az orromról lesz szó a rádióban, elkérném ezt a képet hozzá.

@Zsófi: :D értem és el is fogadom, nekem csak az volt a véleményem, hogy erősebb a vagy-vagy, mint az is-is.
@Zsolt: teljesen igazad van, nagy a hallgatás. (részemről)

Mindkettőtöket szívesen látnám többször. :)

Köszönöm, de mi van ha ez mind egyben ez is meg az is kicsit!? Ha a maszkokat nézzük akkor azoknak is van egy vetett árnyéka ami egyenes. De a másik, nem szerettem volna azt a ,,merített,, érzést elérni (az majd egy másik kép lesz...) inkább szimplán egy ,,határt,, képezni.

Zsófi érdekes játék ez. Tetszik. Az nem hagy csak nyugodni, hogy ha ez egy maszk akkor annak túl tökéletes, túl geometrikus az arccsontok alatti kontúrja a festéknek. Ha nem maszk, hanem egy síkgeometriai játék (ami személy szerint engem jobban izgat, mert nincs aktualitása és ezért kevésbé mulandó), akkor a bemerített testrész olyan, hogy az orrodon nem szalad fel a kontúr, hanem tökéletesen vízszintesen folytatódik a másik arccsont felé. Jók ezek a festéket használó képeid, illetve nekem tetszenek. Nem csak a szokatlanságuk miatt.

Új hozzászólás