Panel pillanat

Panel pillanat

Ismét felbukkanva, annál a témánál folytatom amit legutóbb abbahagytam. A kép Debrecenben készült, a város központjától mintegy két percre. A képen csak a kontrasztot változtattam.

Ádám, bukkanj többet, mert így nehéz folyamatában dolgozni, márpedig a cél ez, hogy kommunikáljunk, hogy segítsük egymást a haladásban. Ne hanyagolj ennyire minket. A kép szép. A laborálás viszont pontatlan. Ne tessék szem elől téveszteni egy fontos dolgot: mindig a legvilágosabb rész viszi el a figyelmet. Ha ez törmelék, akkor is. Ami tehát ebből nagyon határozottan kiugrik most, az a felirat kellene legyen, hiszen az az üzenet. De most ezt gyengíti a felső képhatárnál az a fal részlet és a bal oldali feketeségben az a fehér izé, szóval ezeket érdemes laborálásnál újragondolni, hogy elhelyezésükben milyen sorrendbe illenek bele a maguk tónusával. Nem nagy dolog, maszkolva ezek visszább vehetőek lennének, és máris nyugalmasabb ritmust kapnánk, ami engedné érvényesülni a kép valódi mondanivalóját. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

48
Értékelem!

Nekem itt nem annyira gáz ez a barnás árnyalat. Szép visszatérés, Ádám.

47
Értékelem!

kiváló. irigylésre méltó találat, Huxley és Orwell ölre mennének ezért a borítóképért. :) (sima ff-ben szerintem én is még jobban szeretném)

56
Értékelem!

Az eredeti kép a régi laptopon van, amint időm engedi előásom és eljuttatom hozzád. :)

47
Értékelem!

Nekem ez a szépiás roncsolás nem tetszik, pedig maga a kép tök jó lenne. Nem lehetne megnézni á la natur? :)

40
Értékelem!

A kép tetszik,de a helyes szöveg: SZAR AZ ÉLET

Új hozzászólás