Panellakók

Panellakók

Ők az én ki házi "kedvenceim". Gyakorlatilag beépültek a családba, minden reggel velük ébredünk, mert már hajnalban burukkolnak, szerelmi életet élnek. Nálunk végzik kisebb nagyobb dolgukat és néha bizony a lakásba is be-be térnek. Gondoltam én meg bosszúból jól megörökítem őket az örökkévalóságnak.

Lehet, hogy csak haverok, nem? Olyan vagánykodós, ahogy ott állnak. Nézi az egyik a másik hátát, most ez így nekem nem szerelem, hanem valami baráti figyelem, de persze nem vagyok madárológus sem, szóval ha burukkolnak, akkor valószínű a szerelem is. Jó ez, de lehetnél bátrabb, hogy fenn fele ennyit hagysz és lentre adod a többet, hogy legyen drámája, vajon felrepülnek még, vagy leugranak a mélybe. Tudom, madarak általában repülnek, de a kép szempontjából a dinamika abban volna, ha lenne lenn még tér. Zárójeles megjegyzés, hogy ne várj rám, küldj képeket! (hegyi)

Hozzászólások

Szép, minimalista megoldás. Bár kicsit megtévesztő, hogy a két galamb egymás mellett áll, így picit olyan mintha egy madár lenne a képen két fejjel:)
Amúgy nem szeretem ezeket a jószágokat, mert nálunk csak mindent összerondítanak...

Új hozzászólás