Papír-tenger

Papír-tenger

A papír-tenger egy vászonra ragasztott papírcsíkokból álló, változó amplitúdójú és frekvenciájú szinusz hullámokból álló mű részlete. Ez a kép egy sorozat része (itt megtekinthető http://indafoto.hu/putto/mintak_fenyek_p...).

János, van ott, ahol ez termett még más is, láttam, nem érv, hogy másutt már megmutattad, mert másutt mások laknak, mi meg itt, úgyhogy majd tessék válogatni ott a ládafiában még. Klasszikusokat idéző képi világ, Moholy-Nagy jut elsősorban eszembe, jól elhelyezett fókuszponttal, szép tónusokkal, érdemes lenne ezt analógban is megcsinálni, mert a digitális technika tónusátviteli képességei lényegesen korlátosabbak az analógnál. Egyszerű az alap, mégis jó, konkrét és érthető a ritmusa, ami aztán mindenkinek mást és mást hozhat élményként, a semmiből építkezik, sokáig nézegethető fénykép. Az önarcképekkel se tessék lemaradni! (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Köszönöm az értékelést, őő igyekszem beküldeni a képeim. Huh analóggal kipróbálni (magam) ? :), nem mondom, hogy nem gondolkoztam már rajta, nyilvánvalóan szólok ha meg van :)!
Az önarcképeket nem felejtem, de az nekem nagyon nagy kihívás, bár már van ötlet...

üdv,

Új hozzászólás