Parasztház

Szigliget, Kamonkői úti házikó. A struktúra és a minimalista összkép, ami miatt muszáj volt elkészülnie, remélhetőleg vissza ad némi érzést.

Üdv János újra a téren, remélem elkezded magad aktivizálni és lejössz az instagramos lájkvadászatról, erről is szól a legutóbbi filmem. A képről azt tudom mondani, hogy ez egy nagyon jó ritmus, kedvelem, fenn bal sarokban van egy kis kuszaság, amit vagy retussal kell megoldani, vagy levágni. Ha megnézed úgy, hogy a hátsó ház ablakzsalugáterének tetejénél vágod, egyből világos lesz a ritmusképlet. Igazából az lenne a még jobb, ha amit fenn vágsz, lenn megkapnánk kerítésből. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Köszönöm Zoli! Vidd csak nyugodtan ;)

Kedves János! Szeretném elkérni ezt a képet a GórCső november 24-én, 21h-tól kezdődő kéktúrás rádióadásához. Nagyon szép, finoman tálalt részletek, én ezt akár FF-ben is el tudnám képzelni, valahogy annyira élőek ezek a formák a színektől függetlenül is...

Nem harapok én.. megnéztem egyébként és értem, amit írsz, de van aki arra használja, hogy egyszerűen ott is jelen van.

Oké oké, nem haraptam le a fejed, te se tedd, ha megnézted a filmem, elmondtam a bajaim, mi okból gondolom kontraproduktívnak az instát és a fészt.

Valóban a fenti vágástól jobb lesz, köszönöm!
Az instás lájkvadászatot pedig a leghatározottabban visszautasítom! Nem lájkvadászat, csak jelenlét, ami max téged azért zavar mert azt gondolod ott többet vagyok. Nem fogadtam kizárólagosságot a térre, ezt kérlek értsd meg. Köszönöm

Nekem ez nagyon bejôn, de hát szakma. Igen Tamással egyetértek, sőt nekem fekete-fehérben is megállná a helyét.

Köszönöm Tamás, nagyjából minimális utómunka van a képen, az eredeti NEF-n is ilyen élénkek. Illetve az utómunkával én mindig az élményemet (ami utólag persze mindig torzul) szeretném átadni, nem csupán az eredeti színteret.

Nekem még ez is kissé túl van húzva, a barnákon látszik. De az erényei ezt feledtetik. Kompozíció, forma, vonalritmus, egészen kiválóak!

Új hozzászólás