Parasztház

Szigliget, Kamonkői úti házikó. A struktúra és a minimalista összkép, ami miatt muszáj volt elkészülnie, remélhetőleg vissza ad némi érzést.

Üdv János újra a téren, remélem elkezded magad aktivizálni és lejössz az instagramos lájkvadászatról, erről is szól a legutóbbi filmem. A képről azt tudom mondani, hogy ez egy nagyon jó ritmus, kedvelem, fenn bal sarokban van egy kis kuszaság, amit vagy retussal kell megoldani, vagy levágni. Ha megnézed úgy, hogy a hátsó ház ablakzsalugáterének tetejénél vágod, egyből világos lesz a ritmusképlet. Igazából az lenne a még jobb, ha amit fenn vágsz, lenn megkapnánk kerítésből. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

4
Értékelem!

Köszönöm Zoli! Vidd csak nyugodtan ;)

4
Értékelem!

Kedves János! Szeretném elkérni ezt a képet a GórCső november 24-én, 21h-tól kezdődő kéktúrás rádióadásához. Nagyon szép, finoman tálalt részletek, én ezt akár FF-ben is el tudnám képzelni, valahogy annyira élőek ezek a formák a színektől függetlenül is...

20
Értékelem!

Nem harapok én.. megnéztem egyébként és értem, amit írsz, de van aki arra használja, hogy egyszerűen ott is jelen van.

22
Értékelem!

Oké oké, nem haraptam le a fejed, te se tedd, ha megnézted a filmem, elmondtam a bajaim, mi okból gondolom kontraproduktívnak az instát és a fészt.

19
Értékelem!

Valóban a fenti vágástól jobb lesz, köszönöm!
Az instás lájkvadászatot pedig a leghatározottabban visszautasítom! Nem lájkvadászat, csak jelenlét, ami max téged azért zavar mert azt gondolod ott többet vagyok. Nem fogadtam kizárólagosságot a térre, ezt kérlek értsd meg. Köszönöm

38
Értékelem!

Nekem ez nagyon bejôn, de hát szakma. Igen Tamással egyetértek, sőt nekem fekete-fehérben is megállná a helyét.

40
Értékelem!

Köszönöm Tamás, nagyjából minimális utómunka van a képen, az eredeti NEF-n is ilyen élénkek. Illetve az utómunkával én mindig az élményemet (ami utólag persze mindig torzul) szeretném átadni, nem csupán az eredeti színteret.

42
Értékelem!

Nekem még ez is kissé túl van húzva, a barnákon látszik. De az erényei ezt feledtetik. Kompozíció, forma, vonalritmus, egészen kiválóak!

Új hozzászólás