Párbeszéd

Még tegnap, az első zajkeresési napon játszottam és ma sem hagyott békén, hová küldjem ezt a képet. Talán itt jó helyen lesz, bár erősen giccsesnek látom, teszek is egy lépést affelé, hogy elfelejtsem az ilyen próbálkozásokat, amennyiben ezért leharapjátok a fejemet, nem tudom az előbbit véghezvinni!

Elolvastam a leiratot. A próbálkozást soha ne hagyd abba, mert a próbálkozásból találunk új világokat, új megfejtéseket. Az egy másik kérdés, hogy nekem személyesen a tököm tele van már a roncsolással, meg az archaizálással, meg az archaikus technikák felesleges használatával, de ez az én egyéni szociális problémám, én láttam belőle túl sokat az elmúlt években, de ez ne vegye el a kedvét senkinek, folytasd tovább. Én azt gondolom, hogy van ezen még mit javítani, mert kicsit olyan szétesett az egész, szétcsúsztak a tárgyak és túl nagy üres flekkek vannak. (hegyi)

Hozzászólások

Köszönöm a hozzászólásaitokat, hogy mit hoz a jövő e téren nem tudni, mindenesetre nem fogok kétségbeesni ezek után sem, hogy ilyen képet is készítsek.

Nekem mindig is tetszettek az ilyen képek! Ez is tetszik! Dinoszaurusz aki madárral kokettál, közben arról fantáziál, hogy mindjárt nyakon szúrja, vörösre festve az idilli képet... :) Szeretem kép ez is! Ne hagyd ezeket szerintem!

Szerintem nem giccses egyáltalán! Nekem nagyon bejön.

Nem olyan veszélyes ez, jó dolog a szendvicsfotózgatás. Ez nekem már közelebb van a grafikához mint a fotóhoz, erős rajzossága végett. Nem tudom giccses-e, de azon el lehet gondolkozni van-e története, valami mondandója, vagy csak (ez sem lebecsülendő ám) egyszerűen a formák kuszaságával, dinamikájával szeretne esztétizálni. Bevallom nekem az utóbbi inkább. Pl. egy ajándékdobozra dekupázsolva szép dísz lehetne.

Új hozzászólás