Park

Nagyon jó ez a komponálás, ahogy az alakok a képen megjelennek, de nekem fura ez a színszűrőzés, ami okán a zöldek így vakítanak. Persze lehet mondani, hogy így egy emléknyom, egy felidézés történik, de ettől még fura marad technikailag a dolog. Azért mondom, hogy technikailag, mert egyébként jó lenne, csak mivel ezt globálisan és nem lokálisan használtad, így az arcok is furák lesznek, azoknak pedig nem kéne. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Kedves Tamás, szeretném kölcsönvenni ezt a még mindig remek képet a Városliget történetének legfrissebb fejleményeit, a nemrégiben megkezdődött parkrehabilitációt boncolgató rádióadásunkhoz. A Novotny Orsival közös műsorunk premiere március 16-án este 21h-tól lesz hallható itt a neten. Tarts velünk Te is!

Köszönöm az elemzést!

Köszönöm Nyöző! Nem szó-szerint, de ilyesmire gondoltam.

Ebben a képben van valami látomásszerű, földöntúli... Olyan kimerevedett pillanat, mint egy filmben amikor bekapcsolódik valami ezoterikus szál az éppen folyó cselekménybe... mindenki elfelé néz, vissza a múltba, talán valami dimenziókapu fog nyílni hamarost... és ez a groteszken nyúlánk alak is valami ilyen érzést villant fel bennem.

Új hozzászólás