Parti fák

Parti fák

Tamás, nagyon szépek a tónusaid, de ez gondolom abból is adódik, hogy analógban is otthon vagy és érzed, mi az, ami ott működött és azt tudod alkalmazni a digitnél is. Ez jó, fontos, mert alapjában a digitális képek didaktikus feketévé alakítása jószerivel elmosott középtónusokat ad és fátyolosságot. A kép ezen része tehát tökéletes, viszont magad nyitottál meg egy értelmezési síkot azáltal, hogy a kép alsó régiójában bekerült egy út töredéke. Ha már bekerült, akkor kellene vele valamit kezdeni szerintem, mert az ember már csak olyan, hogy ha talál valami utalást, konkrét irányt, akkor abba próbál kapaszkodni. Vagyis vagy vágnám a kép alját, és akkor kapunk egy struktúrát jó tónusokkal, vagy ha van alja és van út, akkor nyitnék oldalra, és behívnám az utat, hogy a nézői fantáziát szabadon ereszthessem a sztoriban. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

14
Értékelem!

Hát igen ezzel is.
Köszönöm az elemzést. Az, ami útnak néz ki, a valóságban nem az, ezért nem lehetett belekomponálni a képbe. A vágást átgondolom.

14
Értékelem!

István köszönöm! Az az igazság, hogy színesben nem érdekes, mert nincs meg a dekoratív hatása.

16
Értékelem!

Nem vagyok jó faügyben, de nagyon szeretem a fehér törzsű fákat, a fehér nyárt és a nyírfát is. Azt hiszem ez a fehér nyár lehet, főleg ha vízpartról van szó. Feltehetően nyár is van éppen :) Fekete fehérben is szépen mutatnak.

Új hozzászólás