Partszéle

Kocsiból készült kép, menet közben. Néhány pillanat jutott csak a komponálásra, exponálásra.

Hozzászólások

0
Értékelem!

Szia Csaba, nyugodtan használd fel, köszönöm a választást. Jó adásozást így utólag-előre.

0
Értékelem!

Szia Oliver, szeretnem ezt a keped felhasznalni a szerdai Mole adas illusztraciojakepp.

0
Értékelem!

Köszönöm szépen István!
Nézek majd egy 3:2-es vágást.

0
Értékelem!

Remek kis történet, izgalmas a hangulata, el lehet rajta legelészni! Nekem tetszik, hogy a háttérben a kikötői daruk állnak, ettől nem sima tengerpart, hoz egy nagyon érthető, közvetlen és árnyalt hátteret. Nekem az is tetszik, hogy ketten vannak, még ha a fiút félbe is vágja a kontrasztszegény móló, éppen még látható, érthető, nekem ez így érdekes. Ha én vágnék ebből a fotóból, akkor csak balról egy picit, mondjuk annyit, hogy kijöjjön a 3:2 oldalarány. Szépek az ívek is amelyek egymásra köszönnek - hegy és bójasor... Tetszik!

0
Értékelem!

Rendben, köszönöm az ötletet.

0
Értékelem!

Az ember eltüntetése csak példa volt, hogy egy ilyen pillanat lehet jobb lett volna :D
Jó éjt!
Áron

0
Értékelem!

Értelek teljesen :), jogos a meglátás és jó a kivágás, kösszi. A srác eltűntetése nekem pár fokkal több amit bele szoktam nyúlni egy képbe erre nem is gondoltam volna.

A sofőr nem igazán lett volna nyitott a felvetésre sajnos, hogy álljunk meg fotózni. (Későn is kapcsoltam, hogy ez jobb is lehetne.)

Maga a szitu fogott meg, akkoriban tapasztaltam is túl sokat :), a hegynek és a gyárnak külön örültem a háttérben, de a vizes kiégés nekem is ormótlan.
Szép estét neked is!

0
Értékelem!

Szia Olivér!
Örülök, hogy tetszenek a képek. Csak ennyi észrevételem volt, hogy a guggoló srác picit nekem bezavar, meg talán a kiégett ég meg víz. A lány az nekem izgalmas azért gondoltam, hogy esetleg rá lehetett volna várni. Linkelem a képet: KÉP
Szép estét neked!
Áron

0
Értékelem!

Szia Áron!

Már több képedhez is terveztem írni, de ez végül mindig elmaradt(írásban évekig fogalmazok -ami amúgy nem látszódik-): szóval Üdv a Téren és igazán kedvelem a képeid.

Köszönöm szépen a hozzászólást és a törődést a képpel :). Igen a félbevágott guggoló ember nem a legjobb bár a kép maga is elég össze-vissza sajnos pedig maga a szitu megélve erősen vibrált, valószínűleg ezért voltam elfogult vele.
Sajnos nulla tapasztalatom van az oldalon linkelés területén, pedig kiváncsi lennék a kivágásodra. (Már ez is egy vágott verzió sajnos ez érződik is: túl széleset látott az alap kit obi, a fotó masina meg elég gyenge volt.)
Olivér

0
Értékelem!

Szia Olivér! Ezen a képen nekem nagyon tetszik a szoknyás csajszi, jó karakter. Nekem a guggoló ember picit bezavar. Csináltam egy kivágást, csak nem tudom hogy kell ide képet linkelni. :D Szép estét!
Áron

Új hozzászólás