A pécsi nemzeti

Üzleti úton voltunk pár kollégával Pécsett és mivel nagyon szeretem ezt az épületet, megmutattam nekik. Ha pedig már hogy-hogy nem nálam volt a gép is, nem tudtam megállni, hogy el ne készítsem ezt a képet. Színkorrekciót nem alkalmaztam és ezúttal arra is ügyeltem, hogy ne csak a gép legyen adode RGB-re állítva. (Azt se felejtettem el, hogy Hegyi úr kért tőlem ismétlést az első leckére is. Amint elkap az ihlet arra nézve, pótlom az elmaradást.)

Kedves Sándor, az a helyzet, hogy ez formailag teljesen rendben van, jó ritmus, jó helyen vannak a figurák is, talán ha picit közelebb vannak a kamerához, akkor lehet, hogy még izgalmasabb lenne. Viszont a gondom az, hogy annyira sötét van már és az utcavilágítás annyira gyenge, hogy nincs elég fény ahhoz, hogy az arcukon elég fény maradjon. Ezen valamennyit lehet az utómunkában segíteni, valamennyit talán exponálásnál is, de a legjobb megoldás az, ha olyankor készül a felvétel, amikor még nincs ennyire este. Persze, ha épp akkor vitt az utatok arra, ez a tanács csak elvi. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

0
Értékelem!

Köszönöm szépen a visszajelzést!
Nem a bizonyítványt magyarázandón...
De (naná, hogy de... érezzük az iróniát )
Az én olvasatom itt az volt, hogy az épületen legyen a hangsúly, ezért nem bántam az alakok mosttságát.
Így a visszajelzés tükrében én is látom, nem jött át ez az üzenet. Ha újra készülne a kép, valószínűleg még személytelenebbé tenném fél-egy lépés záridővel.
Próbálkozok még :)

További szép aktuális napszkot!

Sándor

Új hozzászólás