Photo graphic II.

Egy olyan játékot látok itt most Tamástól, amire lehetne azt mondani, hogy na ez ezzel és azzal a filterrel készült, és fotosop, ésatöbbi, de azt mondom, hogy ez engem nem érdekel, mert a végeredmény, amit itt látok, az magáért beszél, és teljesen rendben van. A cím is erre utal, hogy ez egy tudatos döntés, grafikai megoldásokat szeretett volna Tamás létrehozni, és erre nagyon is alkalmas a napraforgó, sőt, nagyon izgalmas a képnek a háttere is. Olyan, mintha egy akvarellt látnánk a nappal, a felhőkkel, ez is teljesen rendben van. Talán a felső részből lehetett volna még vágni, most nagyon nagy hangsúlyt kap, avagy, ha még besötétítem, ha ráengedek arra a hátsó részre, akkor többet láthatok azokból a fénygyűrűkből és a felhőből. Ez lehet, hogy még segítette volna a kompozíciónak. Most a fölső rész nagyon kilágyul az alsó rész határozottságához képest. Ez az egyetlen észrevételem van, de a megoldás abszolút jó, és azt a fajta tikkasztó meleget is jól mutatja, ami a nyárnak a sajátja. Jó időpontban van a napraforgó is megfigyelve, ez is segít. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

68
Értékelem!

Szerintem is nagyon szép részletek vannak, a terméseken és a leveleken. De az eget kissé idegennek érzem, színben is és textúrában is. Nem gondoltál a háttér eltüntetésére?

105
Értékelem!

Nekem ez a kép nagyon tetszik, mind hangulatban, mind stílusban. Kicsit olyan háromdés. Klassz, nyári kép tényleg. Meg egy kicsit van gogh-os. Ami nem tetszik az a bal alsó sarokban a csíkok, nem tudom hova tenni őket. Képidegenek.

Új hozzászólás