Pohár, avagy: Ó, azok a fotósokHegyi Zsolt-2012.05.26. 10:45Hegyi Zsolt-2012.05.26. 10:46Hegyi Zsolt-2012.05.26. 10:46Hegyi Zsolt-2012.05.26. 10:46

 Ó, azok a fotósok
 Ó, azok a fotósok
 Ó, azok a fotósok
 Ó, azok a fotósok
 Ó, azok a fotósok

Úgy érzem, hogy bizonyos tekintetben túl van dumálva a dolog, bizonyos tekintetben pedig nincs befejezve. Valahogy megkaptuk a kezünkbe ezt a pálinkát, hogy kell koccintsunk, de mi nem azzal vagyunk elfoglalva, ezt látom. Talán a második kép nem annyira fontos, a harmadik kép már nagyon sok mindent mond, hogy itt majdnem kilötyögtetjük a piát, és a negyedik kép is olyan, hogy ahhoz képest inkább már tegyük le, viszont hiányzik a végéről valami, hogy mi történt itt. Csak nézegeti a fotós az LCD-t? Mondjuk jellemző a fotósokra az, hogy amióta digitális van, azóta az idejük nagy részét nem a fotografálással, hanem az LCD nézegetésével töltik. Szóval nekem a történet egyszer csak elkezdődik, és egyszer csak véget ér, és nem vagyok benne biztos, hogy ahol elkezdődik, ott kezdődik a sztori, és ahol véget ér, ott ér véget eredetiben is. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

39
Értékelem!

Enyém a megtiszteltetés, köszönöm

33
Értékelem!

Marjan Angelovski 34. Music Wonders-éhez, mely új időpontban, vasárnap este két órán át kerül adásba, ennek a sorozatodnak az első fotóját választottam ajánlóképnek, köszönettel.

36
Értékelem!

Elemzést vettem. Ebből ennyit tudtam kihozni. Kevés, rendben, okulok...

Új hozzászólás