Polin 2.0

A kép a kedvenc európai múzeumomban készült.

Úgy gondolom, ez sokkal jobb lett, mint az előző, egyetlen, ami nekem zavaró, az a 16:9-es arány, leírtam már, de ismétlem inkább, szóval az egy filmes képarány, nem fotós, a telefonok és a kompakt gépek szoktál volt használni azért, mert ott egyszerre akar megfelelni a gép a filmes és a fotós elvárásoknak, de a 3:2-es vagy 4:3-as arány a szemnek jobb állókép esetén, mert nincs az az érzet, hogy fenn és lenn valami hiányzik. Ettől függetlenül ez jó, tetszik, szép. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

4
Értékelem!

Köszönöm szépen az értékelést, Zsolt.

26
Értékelem!

Visszakerestem a korabbi kepeidet ugyanerrol az epuletrol. Erdemes oket megnezni egyutt.

23
Értékelem!
24
Értékelem!

Szia!Nagy szavakat ne várj tőlem, de tetszik a kép , tetszenek a hullámok ívek és hogy szinte monochrome . Egyszóval sikeres megközelítés , és valóban jót tesz neki a kisablak.

24
Értékelem!

Kedves Ferenc, nagyon szépen köszönöm. Minden vélemény jót tesz a kép készítőjének, ha pozitív, ha negatív. :)

24
Értékelem!

Köszönöm a véleményedet, István. Nagyon sokat gondolkodtam a vágáson, hol vágjam a képet el, megpróbálom úgy is, hogy a bal oldalt szűkebbre veszem. Szerintem valahogy mindig más.
(Most egyébként elég kevés volt a fény, de van egy tavalyi képem is erről az épületről, azt is szeretem.)

26
Értékelem!

Szia! Én annyira amatőr vagyok hogy kritikát semmilyen formában nem tudok mondani. Se pozitívat se negatívat.
Annyit viszont bizton állíthatok hogy erre a képre jó ránézni. Kellemes a szemnek. Lágy formák és színek. Egy ilyen képet simán kiraknék itthon a falra. Megnyuktató maga a kép. Nekem nagyon tetszik!

26
Értékelem!

A középső fényjáték, és az a kis ablak ami igazán jót tesz neki, hullámos plasztikusságát kiemelik számomra, a kis ablak pedig realitást hoz bele. Jó játék, szép játék! Bal oldalon nem vagyok biztos benne hogy kell ennyi... Bár ez a szürke tónus áthúz arra, talán azért hagytad meg.

Új hozzászólás