Hozzászólások

Szerényen megkérdezném a tanárúrtól,hogy ez miért is ötdisznós?
Csak hogy okosodjak.

Nagyon örülök, hogy akadt végre egy olyan kép is, az etiskolán, amely nem film, de mégis több citromdisznót kapott 3-nál. Gratulálok Erika, hogy a Te képeddel sikerült elsőnek "levenni az osztályfőnököt a lábáról".

Feltételezem, hogy a koszorút jómagad készítetted. :)
....nem turista? ;)

Elszánt és harcias Magyar túrista, a Fülöp-szigeteken ?? Nem talált ?

:))) érdekes ez a fej irányába torkolló kompozíciós szerkesztés. Olyan mintha süveg lenne a fejeden, aztán, ha jobban megnézzük akkor virágsapka, de tényleg hasonlít a kozák kucsmára.

Diadém sem vagyok meg tavasztündér sem (a kép nyáron készült ),kerekek sincsenek a lábamon.Elszánt az valóban igaz rám,de a hősiesség egyáltalán nem.........ja és Magyar vagyok. :)

Először Tavasztündérre gondoltam, aztán a fej mögötti fenyőről egy diadém jutott az eszembe, erről pedig azok az orosz női tánckarok, akiket emlékeim szerint gyerekkoromban sokszor láttam a tévében, hosszú, földigérő egyenes szoknyákban "táncoltak" karbatett kézzel a színpadon, de nem is tánc volt ez, hanem olyan suhanásféle, és én sokaig azt hittem, hogy valójában kerekeken gurulnak, mert én hiába kísérleteztem anyám hosszú hálóingeiben tipegve, valahogy mindig maradt a mozgásomban valami döcögés.
Szóval nekem elszánt, hősies és kicsit oroszos is.

Új hozzászólás