Portré

Don Corleone... Szinte fénysebesség szintjén haladnak a dolgok, különös figyelem övezi azt a bizonyos arany pecsétgyűrűt, amely megjelenik a kép alsó szakaszában, talán még meg lehett volna próbálni, hogy a szalmakalap íve még egy picit jobban haladjon ki a kép széle felé, és egy picit többet metszeni jobb oldalon, és abból az ívelt nyaktájékból többet adni, nem mernék ilyet mondani, hogy toka, de a pedellus kimondatta velem, szeretjük ezt a képet, három disznó, de Laci, most már ne bújkálj! (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

a tények makacs dolgok... :DDD

OK, nyomok egy éles tokásat. Mert ugye, ha Pedellus kimondhatja Szőkéről, hogy "zsírdisznó", akkor én is felvállalom a "tokaszalonnát".

Szia mlaslo:) Köszi, hogy a naplódon keresztül idekeveredhettem! Marha jó ötlet volt, nagyon tetszik ez a lelkiismeretes oldal. Nekem hiányzik a szemed meg zavar a háttér, viszont végre van homályos elképzelésem (há-há) arról, hogy nézel ki:) Én tuti azt a címet adtam volna a képnek, hogy Szaturnusz, annyira kifejezőek a csíkok:)

Hogy az élesség a kalap karimáján van, szinte háromdimenzióssá teszi a képet.
A barnás-bézs tónusok pedig olyannyira barátságossá teszik a képet, hogy azt is gondolhatnánk, hogy ismerjük a "modellt";
"De hisz ez a... a... a Laci! Tudjátok melyik!"

Szia Laci !

Hát igen, a fotózáshoz fény kell. A benti fotózás mindig problémás főleg ha nem is foghatod a gépet.Mind ezt figyelembe véve és eltekintve tőle, ez egy nagyon beszédes kép és remekül visszaadja az átélt helyzetet.Tetszik !

Majd akkor szerdán reáhatok! :))) Csak nehogy a "köcsög" legyek. :D

Laci, jelért sorba kell állni - egy kis ráhatás kell Szőkére, hogy fösse meg őket, gondolhatod, nem könnyű. Úgyhogy előbb vagy utóbb, de mindenkinek lesz jele, akinek még nincs.

hol lehet JEL-et vételezni???

Szia Norbi! Az izmusok vagy elkerülnek, vagy a bárszekrényben maradnak, és csak cseppenként hatolnak át a szervezetembe. :)
Még elárulok egy titkot. Az élességet a gép a kalapra állította a megvilágítás miatt. Gondoltam, majd a gép mögé állok, de akkor meg már nem volt ott az orrom, hogy élességet állítsak rá. Ezért maradt a gondterhelt gesztus. :DD

Szimpatikus a kép. Hajnali egykor én is fent szoktam lenni... remélem nálam ez nem vezet alkoholizmusba :) meg semmilyen izmusba. A megvilágítás nagyon tetszik, jó a kalap okozta árnyékolt rejtőzködés a gond terhelt gesztussal. Kedvenceim közé tartozik! Kiváncsi vagyok a többi leckére is....

Hajnali egykor már másképpen látja az ember a világot. Sőt, az is kérdéses, hogy egyáltalán látja. És erre olyan ügyben gondolkodni, miképpen lehet önmagamat lefényképezni, amikor nem is látom önmagam? Egyenes út az alkoholizmusba... :))
M László

Új hozzászólás