Kedves Árpád, ez egy 3 disznós film, nézd meg az üzenetet hozzá, ezt javasoljuk a többieknek is, és plusz egy disznó jár a kiegészítésért. Nagyot pörgettél. (szőke) értékelés: +
Márti javasolt Szőkének 3 citromdisznót, amit a közös ólból átutalok neki. (hegyi)

Hozzászólások

45
Értékelem!

Nekem is tetszik a kisfilm, még nem is mondtam. És még azt is szeretném mondani, hogy most ez a kedvenc értékelő videóm, úgyhogy szeretnék az Andrásnak adni malacot. Hármat, mert nagyon tetszett. De valahogy nem a sajátomból, mert azokat gyűjtöm:) Ha egy mód van rá, akkor abból adnék, amiből az ofő is szokott. Na egysincs, akkor a Mácsai Feriéből, mert neki sok van:)
Na jó, szóval akár a sajátomból is hajlandó vagyok, annyira tetszik!

47
Értékelem!

Köszönöm az értékelést. Egyébként szerbül énekelnek, a mellékletben pedig finnül énekeltek volna, ha hagytam volna... : - )

40
Értékelem!

dehogy. csak ahogy az újévi üzenetben írtam, egyszerűen ebben az időben bandi ott dörögdön nem tudja a videókat megnézni, nem jönnek le neki, így addig a videókra várni kell, elemzésileg, amíg nem tud feljönni ide és itt megnézni őket. téli technikai hogyishívják. de elhanyagolva nem vagy. :)

38
Értékelem!

Azt hiszem el vagyok hanyagolva...

41
Értékelem!

frankó! bár rövidebb,kevesebb de a melléklet jobban tetszik mit a portré...

45
Értékelem!

Sértés? Sértődés? Az mire jó? Kommunikáció!

44
Értékelem!

szerintem se sértés se sértődés nem volt. :)

40
Értékelem!

Pont azért írtam a végére, amit írtam, hogy ne sértődj meg.

29
Értékelem!

Nem véletlenül dohányzom. Szerintem a dohányzás ugyanúgy hozzám tartozik, mint a ruházatom. Terveim szerint fog téged még a hányinger kerülgetni videóm láttán... : - ) Ugyanis a dohányzást nem csak egy rossz szokásnak tartom.
U.i.: Legközelebb kiteszem a 18-as karikát, és kiírom az elejére az ilyenkor szokásos szöveget.

39
Értékelem!

Nincs az a pénz, amiért még egyszer végignézném, ahogy beszívod a füstöt és kiengeded a tüdődből. Nagyon nehezen tudom megérteni az üzenetet, amikor végig az undor és a hányinger érzésével küszködöm. Beszélni szeretnék veled, mielőtt te beszélsz velem. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy egyébként érdekelnél, de ha teáznál a bemutatkozás előtt, eljutnának a fejembe a gondolatok. Így nem.

Megjegyzés: Ezek az érzéseim. Sem biztatni, sem lebeszélni nem akarlak semmiről.

38
Értékelem!

tetszik...csak így tovább:)

38
Értékelem!

Új hozzászólás