Próba Próba Próba

Próba
Próba
Próba

A pécsi Szivárvány gyermekház Szivárvány Musical Stúdió próbájára sikerült bejutnom, ott készültek a felvételek, a Padlás c. musical próbáján.

Két kép rendben, jól indul a ritmus, a rendezői figyelemből a darab felé, izgalmas út lehetne, de az utolsó kép a háromból kakukktojás, technikájában is és abban is, hogy nem értelmezhető, miért került ide, sőt, az sem, miért lett lefotózva. Ha van még a sorból, érdemes lenne végiggondolni, mi az az ív, amit kiad, és próbálni valami történetet összehozni, lehetőleg úgy, hogy közben nem váltogatjuk a technikát. (hegyi)

Hozzászólások

21
Értékelem!

Feri, a beküldésnél így értettem, hogy így akarod. Nem derült ki, hogy nem. :) Akkor elnézést, akkor pontosítok. Az első kép jó standfotó, a második lehet a fény és árnyék, bár nekem az ellenfényesség miatt mindketten árnyékban vannak, és akkor ki a fény? a harmadik azt tartom, hogy nem értem, minek kattant el a gép.

26
Értékelem!

Na de Zsolt, ez három különböző kép volt, Te vontad össze őket.:D:D:D

19
Értékelem!

Ha nincs történet, akkor minek a 3 kép? Akkor egy kép kell, mondjuk a középső, és csókolom. Ha egy kép, akkor nem keresek ívet a képek között. De a harmadik képre mi a magyarázat?

20
Értékelem!

Kicsit piszkálja a csőrömet, és ezért ismét elolvastam a 4-es lecke kiírását. Az a kérdésem, ha ezek a képek nem felelnek meg a fény-árnyék játéknak, akkor mi? És miért keressük benne a történetet, mikor nyilvánvaló, hogy nem az a cél? Ez Daninak is szól.:)

21
Értékelem!
25
Értékelem!

***
(nem keverném - itt - a színest a fekete-fehérrel)

Új hozzászólás