Próba szünetében

a telefon befér a húrok alá

Nem tudom, mondtam már a képarány megválasztást, meg a filmes-fotós vizuál közti különbséget? :) Na, a kép amúgy tetszik, de itt különösen fáj, hogy ez a szélesvásznúság van, mert így valahogy szétszalad minden, elveszik a történet és a fókusz valahogy a francba. Nem véletlen volt Fibonacci és az aranymetszés, hogy miért azok az arányok, amik, és nem ezek a fura szélesebbek. No, maradjunk két csillagban, mert az ötlet szuper, de jobban figyelj, amikor ismétled majd a képet, hogy mi van a szobában, a szereplők hogy helyezkednek el, hogy a kép szélein mik lógnak be és ezeket tisztázd magadnak. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Csatlakozom. Nekem is tetszik,kellően új látásmód,és engem is a bal oldal zavar picit!
Megnézném esetleg úgy megvágva,hogy a húrok mintegy keret határolják a képet. :)

Nem tudom.Ez csak az én észrevételem volt.De Zsolt majd úgyis elemzi szakmai szemmel is.

Lehet, hogy az a baj, hogy a kép közepére irányul a figyelem fotózás közben és nem a kép egésze jelenik meg az agyamban, csak amit látni akarok... :)

Valószínű,hogy a telefon kijelzőjén is az a kép van mint a monitoron.Csak kb 5"vs 22".Én is többször voltam úgy,hogy feltöltés után vettem észre valami hibát.Vagy akár itteni vélemények után tűnt fel,hogy tényleg másképp kellett volna.Ez benne van.Nehéz a saját fotónkat reálisan nézni.

Köszi, valóban... Nem is értem miért nem vágtam le.

Egyébként hogy van ez? Miért más a keresőben/telefonon nézett kép, mint amit a monitoron látok? Miért nem tűnik fel a fotózáskor, hogy ott az a hülye lámpa, vagy nincs középen a kép. Utólag könnyű korrigálni (ha eszembe jut), de ott valahogy nagyon elvisz a téma iránti lelkesedés és ez gond.

Jó.Ötletes fotó.Nekem tetszik.Talán annyi,hogy a bal oldalt egy kicsit megvágnám.A lámpa ne legyen benne.Oda vonzza a tekintetet.Vágva, a húrok is egyformán a felső sarkokba futnának.

Új hozzászólás