Rapper Wannabe

Rapper Wannabe

A lírika már megvan, csak a flow hiányzik.

Sem a címmel, se a leirattal nem tudok mit kezdeni szerencsére, így csak a kép dolgozik, és az jó. Szerep, hiszen meg kell felelni magamnak is, a társaságnak is, akár valós, akár képzelt, de mindez mögött ott van az, amit nehezen lehet eljátszani, és ez a tekintet. Nézzük csak a két szemet, egyik fáradt, lágy és puha, a másik keserűbb, kritikusabb, szóval a tekintet az, ami a prímet viszi a melegítő kapucnija, a félmosoly vagy a pelyhedző szakállka mellett. Ádám, kellenek az önportréid, hajrá! (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Legutóbb ismételt 100% ungarnische csujjogatás vith gyulassh szuppe című műsoromhoz ezt a képet választottam illusztrációnak.

Köszönöm szépen az értékelést, vesémbe látsz. :)

Dávid akkor te biztos hallgattad a De La Soult meg az A Tribe Called Questet. :)

Nekem tetszik, jó önportré!
és tényleg van benne egy ilyen gettós repperes életérzés, a szelídebb vonalból, nem a ménsztrímes, pucsistos agyontetovált lelövők mindenkit fajtából :) Nekem elhiheted mert hatalamas rapper voltam ifjabb koromban :D najó nem, de sokat hallgattam a zenét (bár még most is szeretem), és az övet is elfeljtettem használni.
písz bro' yooo! ;)

Egy kicsit visszavettem a fényerőből mert nagyon soknak tűnt az orron. Lehet azért. Köszi a kommentet. :)

Ez egy jó portré, éppen a kajlasága miatt. A szük vágás közvetlenséget sugároz, de miért van olyan érzésem, hogy az orr nem teljesen éles?

..

Új hozzászólás