Reflexiók

Reflexiók

Nem tudom, hogy mi az oka annak, hogy ez az egész nekem olyan, mintha borulna, miközben valószínű, hogy nem. Talán van fél foknyi ebben, amit az óramutató járásával ellentétes irányban vissza kellene forgatni, de nem is ez a fő kérdés, hanem a ritmus, és én ezt a ritmust el tudom fogadni. Kicsit bánom, hogy a kép felső részénél nem az ívre, hanem az ablakkeretre tetted a hangsúlyt, és azt futtattad ki a sarokig, és miközben, megpróbálunk fent kilépési pontokat keresni, ez a kép alsó részénél nem történik meg, pedig hát, ott sem ártott volna ezen elgondolkodni, hogy szükség van-e arra a lezáró elemre, ami a párkányrész, vagy pedig nincs. Ne én hozzam meg ezt a döntést, neked kell ezt eldönteni. Ha szükség van rá, akkor hagyjunk még valamennyit alul, ha nincs, akkor vágjuk le az egészet. De az ötlet és a ritmus jó. Ez egy 3 csillagos kép egyébként, mert a komponálást lehet még javítani utólag egy kicsit, és ennél a képnél azt hiszem, hogy ez megoldható. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Köszönöm az elemzést!
A felső sarokban igazad van. A cipő ott szorított volna eben az esetben, hogy ha billentem még a telefont (ez csak telefonos kép, és gyak. vágatlan), hogy beleférjen, akkor erősen előjön a perspektíva, és lent lesz kusza, azaz kuszább a mostaninál is. Perspektíva persze kihúzható (itt ios kellett kicsit húzni rajta), de ez a szerencsétlen készülék eleve szétgyötört, és kisméretű képet ad, így abból a nyersből már élvezhetetlen minőség jött volna csak ki. Igazából meg kellene csinálni egyszer fényképezőgéppel is.
A ferdeséget korrigáltam, de az a fránya csatorna hullámos, nekem az az érzésem az okozza ezt a bizonytalanságot, mert a többi szikár geometrikushoz képest az a pici hullámosság is bekever.
Az alján gondolkoztam, hogy simán vágom azt az újjnyit, így utólag lehet az lett volna a jobb megoldás.

Gyanítom picit sok a dolog ebben igazad lehet István. Igazából ez egy elég mély, következésképp sötét :) világítóakna és épp az lett volna a lényege, hogy a fény lejut ide is a mélyére... Lehet erősebben kellett volna a lenti sötétet hozni akár utómunkával is?

Igazából nagyon jó az észrevételed, tényleg nagyon izgalmas téma a tükröződés, de lehet, hogy akármelyik egyik ablakot hozod teliben, akkor érthetőbb lesz, mert itt most nagyon kevés a felület, amin megtörténik az a reflexió. Tehát mindegyik tetszik, csak így egyben nem látom őket, hanem a súlyozott ereszcsatorna tűnik fel nekem először.

Új hozzászólás