Reggelek

Viki, azt tudjuk, hogy szép vagy és ezt alapvetően jól is szoktad ábrázolni. Itt alapvetően egy jó irányt kezdtél el, beszéltünk erről korábbi képednél, fontos lépés. Próbálok segíteni, hogy még pontosabb legyen a dolog. Ha hangulatot akarsz közölni, tehát sztorit, és erre következtetek a címből, akkor ez jobb, ha fekvő, mert akkor lehet benne környezet is, az ágy, a takaró, tehát az, ami a reggeli ébredés utáni állapotot ábrázolja. A talán barna pokróc nekem idegen, elhiszem, hogy kedves darab és meleg is, de színben nem nagyon szerethető, mármint túl komor a képhez, és a sötét foltja miatt túl erős a jelenléte. Próbáld ki, hogy az állóról fekvőre váltasz. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

0
Értékelem!

Milyen jól mondja Dani, tényleg. Én is néha elcsodálkozom az itt töltött (majdnem) 10 éven. Ehhez a képhez is gratu Viki

1
Értékelem!

Pirulok, pirulok, köszönöm, Dani a kommentet. Durva belegondolni, hogy kb itt nőttem fel a téren. :)

2
Értékelem!

na jó ide írom , mert itt már úgyis bezsebeltél egy bókot az értékelésben:
-emlékeztek még arra a lyányra aki beiratkozott ebbe a közösségbe és elkezdte szállítani a jobbnál jobb képeket? nyomokban sem találom ha a mai képeit nézem ennek a nőnek, pedig a képek még mindig jók :) ... ahogy Bara vagy Camilla lányait kamaszodni láttuk a képeiken keresztül, úgy látunk téged nővé érni az önportréidon át (nah pirulsz már? bocsi.)
amúgy egy kis teret tényleg kaphatna ez a kép, de szerintem attól még maradhat a képforma. és a komor (de nekem inkább melankólikus) hangulat is rendben van egy téli reggelen, sőt a barnás színvilág viszi bele a melegséget ebbe a képbe ... majd augusztusban megfotózod a vidám, napfényes, ejjjdejóhogymaisújnapvan verzióját egy virágmintás lepedővel.

Új hozzászólás