Reggeli esős hangulat

Egy reggelen metróra (ubahn-ra) várva készült, telefonnal.
/Bécs-Perfektastraße/

A vignettálás sok - bekormolódnak a sarkok. Ennek kevesebb, mint fele is elég lenne, hogy összerántsa a kompozíciót, ha egyáltalán kell vignettálni. A helyszín és a formák izgalmasak, jó a nézőpont is, amit használsz, talán majd arra kell több figyelem, hogy mi történik a képhatárnál, milyen formák vágódnak ketté. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Hm, ezt a repcemező mellé kellett volna építeni :) Én nem értek hozzá, de nekem tetszik, meg hát ami ennyire sárga, az már csak feldobja az embert. Lehet, hogy reggel, munkába induláskor nagyon hálás tud lenni ez a szín ilyen nagy felületen.

Nekem azért tetszik, mert felidéz ősi épüketeket (Mali buildings) egy teljesen mai környezetben. Persze a tetszés első körben az épitész idézetének szól, de a fotós ezt meglátta és emészthetően tálalta nekünk.

De ha az ember képes épkézlábat kérdezni, az már magában több mint egy fél válasz :-)

Nem érezném cikinek, ha kérdezni akarnék, ismersz.

András, ha van türelmed magadhoz, akkor jó helyen vagy itt. :)

Kálmán, ha valamit nem értesz, kommentben lehet ám kérdezni, nem ciki, nem harapok érte.

Nekem többször volt "kudarc" egy-egy elemzés, mert azt hittem szuper a képem, aztán kiderült, hogy nem annyira... :) Viszont a szemfelnyitó funkció csak így érvényesülhet, ami az oldal küldetése. Olyan, mint a nagybőgő. Alázatra tanít... de ez másik sztori.

Egyébként nem mindent értek az elemzésekből és is nem mindent gondolok jogosnak, de a művészetek sajátja a szubjektivitás és ez ettől szép.

Köszönöm az első reakciót. Nagyon furcsa érzés volt feltölteni ide képet, mert ez tényleg nem olyan mint az fb vagy az insta. Sok képet végignéztem itt és elbizonytalanodtam tényleg jó helyen kopogtatok, mert itt minden kép tökéletes még a hibákkal együtt is. Szinte minden kép egy kis világ vagy egy apró regény, optikával írva, rajzolva. Szóval köztetek rengeteg a profi fotós. Kissé megszeppenve de elkezdem én is a tanulást hogy minél kevesebb digitális szemetet készítsek. Mert tényleg igaz ,tanulni csak a Jogos negatív kritikákból lehet, meg még más ügyesebb tapasztaltabb embertársainktól tudunk aszem. :)

Zsolt majd biztos azt mondja, hogy belóg az utca, meg drasztikus a vignettálás :) de nekem tetszik! Hangulatomhoz illik.

Új hozzászólás