Hozzászólások

62
Értékelem!

Nekem kicsit fura a mélységélesség, és kicsit zavarosnak is érzem.

22
Értékelem!

nekem a négyzetes felüdülés, mert régi vágyam, hogy beizzítsam Demeter Hasselbladját, csak ahhoz még picit nőni kell. Addig marad ez. Másféle fegyelemre szoktat. Nekem a szappantartó és a csap bolondériája tetszett meg, és igen, klotyókép ez, na. De állóban? brrr..... neeem.

41
Értékelem!

(a képtől függetlenül had mondjam már azt hogy: www.moonmoonmoonmoon.com
minden rajzolni szerető ember figyelmébe ajánlom, szerintem ez egy nagyon jó, nagyon élő kezdeményezés. reggeljetek (egy ímélt kapsz osztán nem áraszt el felesleges levelekkel az oldal), rajzoljunk közösen!
eddig (min) 2 látszóteres már fent van ... én a másiktól hallottam hírét, hogy mégsem sajtból van a hold, hanem úgy néz ki fehér papír szimuláció az egész)

a képhez meg azt hogy ez az instagramm vagy mi miatt lassacskán eluralkodó négyzetes világ sokmindennek jól áll, de talán ez most ennél a képnél kicsit inkább zavaró. (túl azon hogy úgy érzem a kompozíció sincs rendben) azt mondom, hogy ez egy ilyen pillanatkép. vasárnap reggel, leülök a vécére, nézek ki a fejemből, totál kóma vagyok, még most ébredtem, meglátom a tegnap benthagyott újságot, nyúljunk oda érte oszt amíg jön az ihlet olvasgassunk. szóval hogy ez egy ilyen szélesvásznú történet nekem. asszem álló formában sem hiszem hogy működne nekem.

53
Értékelem!

Az újság tartalma nem fontos. Ezért is életlen. ÉS reggel is van, igen, ezért is.

54
Értékelem!

Valamiért úgy érzem van összefüggés az újság tartalma és a hely között. Körülbelül ennyit is látok hajnalban, a homályosságtól teljesen áttudom ezt a szitut élni. A csempe dőltsége pedig adja a kómás, fej-tartós szitut.. :) nálunk hahota van bent.

Új hozzászólás