Reggeli Szakálligazítás 2.

Reggeli Szakálligazítás 2.

A második darabja a két képnek, ez lenne az eredeti megoldás, csak nem eléggé teljes alakos.

Kedves Szilárd, itt az a helyzet, hogy ez harmadik leckének egy kicsit érdekes, és jól írod, ez nem teljesen egész alakos. Az előzőt elfogadtam, kis szódával, bár ebben több az izgalom, ami a ritmusokat illeti, ez kétségtelen, viszont valamelyik kép alatt elkezdtünk beszélgetni az utómunkáról, itt most erre utalnék. Ezen a képen utómunkával még kellene dolgozni ahhoz, hogy az egésznek a ritmusa valóban felerősödjön, és létrejöjjön az, amit most itt megláttunk, hogy milyen érdekes az, ahogy ezek a fehér csíkok felszabdalják a teret, és mégis olyan, mintha ugyanazok a formák folytatódnának, mert nyilvánvaló, hogy egy tükröződésről van szó. A többi dolog, amit az előző képnél elmondtam érvényes itt is, várjuk a folytatást, jó lenne abból a szakállból többet látni, felismerni, pontosan azért, mert szerintem nincs oka annak, hogy ne kapjuk meg azt, amire az első három lecke szolgál, nevezetesen a bemutatkozást. Azt az álarcot, amit sikerült ezekkel a tükröződésekkel fölvenni, én most félreraknám, és várjuk Szilárdot, magát. Ezt a képet pedig az előzőnél elemeztem, tehát mint variáció értem, köszönöm. (hegyi)

Hozzászólások

Ja. A székelybácsi s a faragás :)

Igy visszanezva ezt a kepet ket het utan, nem lehetne atrakni a 2. leckehez? Nyilvan nem teljes alakos. Kezdek erteni a szobol.
Szoval ez eredetileg egesz alakos kep lett volna, de nem tetszettek dolgok, es addig vagdostam rola amig ennyi maradt. Ez az a sztori azthiszem, aminek az utolso mondata az, hogy "Hat ez fiam, fogpiszkalo lesz ha el nem rontom". Gondolom mindenki ismeri...

Új hozzászólás