ReggelünkHegyi Zsolt-2013.10.23. 18:30Hegyi Zsolt-2013.10.23. 18:30

Reggelünk
Reggelünk
Reggelünk

Még jó, hogy két beálló van a fürdőben, nem kell várni rá:) Együtt indulunk reggel csak ezért.

Ez egy érdekes helyzet, amit itt István megmutat. Nem biztos, hogy minden részét pontosan értem. A második képet én biztosan kihagynám – ezt a fogpiszkálós dolgot -, mert az engem taszít, és a formák sem jók. De ha az elsőt és az utolsót nézem, akkor nekem ez egy jó kis dinamikai játék. Ha a három képből kellene választanom, akkor egyértelmű, hogy a harmadik kép az, ami nekem működik. Azt gondolom István, hogy van értelme ezzel dolgoznod, most felejtsük el, hogy te ebből most hármat küldtél, mert ebben én inkább a bizonytalanságot látom, minthogy a történet összeállna. A harmadik képre kapsz 1 csillagot, és tessék ezt még tovább vinni, megfigyeléseket tenni. Arról nem vagyok száz százalékig meggyőzve, hogy ez életkép, vagy zsáner, ez inkább egy jó kis portré. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

14
Értékelem!

Micsa tanácsok, Árpi!
Mégiscsak jót tett az a Hegyivideó!

16
Értékelem!

Máskor se gondolkozz! Mondjuk állításod szerint nem nagyon szoktál. Nem is kell. Bele kell nézni a keresőbe, azt meg kell nyomni a gombot! Művészkedjenek a művészek.

16
Értékelem!

@Ági;@Éva: Köszi.

@István: Csak azért ilyenek, mert a fürdő adottságai ezt engedték, na meg tükrös képek. Na meg a felkelésünk után félórával készültek a képek, a tompa elme születése.

14
Értékelem!

Majd Zsolt biztosan körbeelemzi, de az első amit látok, hogy nagyon középre van komponálva az arc az elsőn és az utolsón. Az utolsón mondjuk hogy ott vagy a háttérben, és horizontálisan legalább nem középen van a téma, az jót tesz neki, úgy érzem. Nekem a középső tetszik a legjobban ezek közül.

13
Értékelem!

Nagyon tetszenek tőled az új képek, csak így tovább, hajrá Mizo!

15
Értékelem!

Nekem ez nagyon tetszik. Ez jól áll neked, Mizo, fotózd minél többet a tesódat.

Új hozzászólás