Régi és új

Régi és új

Hát Oldy, nekem ez a kép tetszik, jók ezek a ritmusok. Arra nem biztos, hogy rájöttem volna rögtön, hogy az ott egy régi és egy új híd és akkor itt valami híd darabokat látok, nem biztos, hogy ezt meg tudom fejteni. Nyilvánvaló, erre te is rásegíthetnél azzal, ha hagytad volna, hogy ez önálló életet is tudjon élni. Persze, nyilvánvaló hogy az látszik, ez itt egy vágás, hogy valami darabjait elmetélték itt a bal oldalon, de annyira nem jelentős, hogy ezt jól tudjam beazonosítani. Ez nem baj, csak nekem mást üzen, mint amit itt elmondasz. De a konstrukció jó. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Aki nem bírja a kritikát, ne töltsön fel! Nem kell visszavonni, a hiba az hiba! :)

Éreztem hogy filmes cucc lehet.. szépek a tónus átmenetek. Akkor már vissza is vontam - tlr-rel komponálni körülményes, hozzá kell szokni...
minden jót!
d

Köszi Dávid! ;) Az a helyzet, hogy ez a kép 6x6-os (közép-formátum) negatívra készült, egy Jubitel-2-essel. Már annak is örültem, hogy nem égett vagy bukott be. (Tudod, fénymérő, iso, rekesz, zár,.. szóval igen.) :) A fazont nem is láttam akkor. :)
A képen csak annyi érdekességet emelnék ki, hogy az északi összekötő egy régi darabja látható, a háttérben már elkészült új híddal.

Köszönöm a figyelmed! :)
Oldy

Hello!
Oldy, ez frankó térszerkezet és szerkesztés!Az alja nekem kicsit kusza.., de ez nem von le a kép értékéből! Utálni fogsz - várhattál volna egy mp-t hogy a sétálójános a fényterületbe jobban helyezkedjen.. de csak hasogatom a szőröd! :)
Gratom!
d

Új hozzászólás